Gonal f iğneye basladim aksam saat 6 yi belirledim her gün aynı saatte yapılması lazım ya Peki ben dozajini ayarlayip dolapta dursa saati.gelince vursam öyle olur mu çünkü hazırlarken falan bugün 6 yi 3 dakika falan geçti siiz nasıl yapıyorsunuz sorun olur mu 💞🤨

myavocado, başlığı Gonalf f kullanımı olarak değiştirdi.

Bbk88 3 dakikadan bişey olmaz canım 10-15 dk dan bile bişey olmaz dozunu ayarlama elin gelir basarsın falan boşa gider ilacın

mrp2023 İcim rahatladi canım ya dedim tedavi boşa giderse 🥲🥲sağol kuşum 🥹

Bbk88 o kadardan bişey olmaz canım bende aşılama tedavisinde kullandım 10 20 dk bile fark oluyordu rahat olabilirsin 😍

Bbk88 hiç bişey olmaz canım korkma, ben bi keresinde uyuya kalıp yumurta çatlamaması için gereken ilacı 2 saat geç vurmuştum, ölüp ölüp dirilmiştim korkudan, tedavi boşa gidecek diye 😁 ondan sonra hoca hiç bişey olmaz, vücutta o ilaç bulunduğu için korkma demişti ama vaktinide geçirme aynı saatte vur demişti 😁

minnosbirkiz canimm çok sagoll❤️❤️ rahatladım, ben de dedim dozajı ayarlayıp beklesem dolapta 6 da da tam vururum dedim bugün heyecanlandim ilk defa yaparken bir baktım saat 6 yi 3 geçiyor hahahaha 🤣

Bbk88 yaaa kıyamam 😂 bende hep aynı stresi yaşamıştım 😁 ama bişeycik olmuyormuş vücutta o ilaç bulunduğu için 🥳

Bbk88 yok kuzum aksine stres yapma rahat davran 😌 herşey güzel olacak inşallah😇

Bbk88 bende ilacı ayarlayıp dolapta bırakıyodum saatim geldiğimde hemen vuruyordum kolay oluyodu

Lina- evet ben de öyle düşündüm iğne basligini takip dozajı ayarlayıp dimi bekletiyordunuz saati geldiğinde de vuruyordunuz🫠🏹

Bbk88 evet canım herşeyini ayarlıyodum dolabın kapağında o şekil vuruyodum iyi oluyodu pratik hemen diğer türlü dediğin gibi ayarlayım edeyim derken bi kaç dk geçiyodu ne olur ne olmaz 😌

Lina- evet canım Mantıklı ben de böyle dusundum cok sağol 🤎 senin tuttu mu 🌿

Bbk88 ben aşılama oldum canım tuttu bebeğim doğdu 4 aylık olcaz darısı sana olsun inşallah🤗

Bbk88 o kadardan bsey olmaz.hatta hemşire bana 1saat önce ya da snra farketmez bile demisti