minnosbirkiz canimm çok sagoll❤️❤️ rahatladım, ben de dedim dozajı ayarlayıp beklesem dolapta 6 da da tam vururum dedim bugün heyecanlandim ilk defa yaparken bir baktım saat 6 yi 3 geçiyor hahahaha 🤣

Bbk88 yaaa kıyamam 😂 bende hep aynı stresi yaşamıştım 😁 ama bişeycik olmuyormuş vücutta o ilaç bulunduğu için 🥳

Bbk88 yok kuzum aksine stres yapma rahat davran 😌 herşey güzel olacak inşallah😇

Bbk88 bende ilacı ayarlayıp dolapta bırakıyodum saatim geldiğimde hemen vuruyordum kolay oluyodu

Lina- evet ben de öyle düşündüm iğne basligini takip dozajı ayarlayıp dimi bekletiyordunuz saati geldiğinde de vuruyordunuz🫠🏹

Bbk88 evet canım herşeyini ayarlıyodum dolabın kapağında o şekil vuruyodum iyi oluyodu pratik hemen diğer türlü dediğin gibi ayarlayım edeyim derken bi kaç dk geçiyodu ne olur ne olmaz 😌

Lina- evet canım Mantıklı ben de böyle dusundum cok sağol 🤎 senin tuttu mu 🌿

Bbk88 ben aşılama oldum canım tuttu bebeğim doğdu 4 aylık olcaz darısı sana olsun inşallah🤗

Bbk88 o kadardan bsey olmaz.hatta hemşire bana 1saat önce ya da snra farketmez bile demisti

Lina- Ay masallahh Canimm🤍Çok uzun sağlıklı ömrü olsun insallah 🫠 ben de asilama yaptırmadım tüp bebeğe geçtim tek tupumm tikali diye şansım daha yüksek diye inşallah aminn🌼🙏🙏

Bbk88 tüp bebekti benim şükür tutundu 33, haftalık olduk 🥰

Bbk88 çok sağol canım Allah emeğinin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah kucağını sağlıklı bi bebekle doldursun hayırlısıyla dualarım seninle 🫶🏻😌

Eozlemtsn ya masallahhh 💗Allah sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin canım benim de tüp bebekte ilk denemem inşallah benim de tutar❤️🤍

Lina- Amin canimm Allah razı olsun çok sagol🥹🌼❤️❤️❤️🥰

Bbk88 yaaa inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin .benimde ilkti 😇nerde tedavi görüyorsun?