Ceycey1881 inşallah canım
Bebek dönüyor sürekli
Ceycey1881 panik olma benim 37. Haftada döndü.
Bunu yaptım baş aşağıya döndü.
Ayvareceli kaçıncı haftada bunu yapmaya başlıyım
Ceycey1881 zararı yok şimdiden yapabilirsin yani 30dan itibaren aşağı dönük olması gerwkiyormuş. Ben o ara bi kaç doktor değiştirdim belki de ondan bana bişey demediler. En son gittğim doktor bebeğin dönmesi lazım sana bişey demediler mi dedi. Bu egzersizi önerdi çok şükür 2 gün yaptım günde 3 defa kontrole gittim dönmüş bebeğim. Doğuma kadar ara ara yine yap dedi. Ayaklarını kaburgamda hissediyorum artık. Doktoruna yine de sor iatersen ama bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ben inşallah sanada şifa olsun
Bana bu durum geç bildirildiği için malesef farkında olmadan 37. Haftada haberim oldu aynı haftada çok şükür döndü bebeğim
Ceycey1881 benim de her hafta kontrole gittiğimde dönüyordu 36 dan sonra baş aşşağı kaldı şükür 😂
Ayvareceli Allah tan dönmüş sizinki 37 de bende 35+5 im bence bende şimdiden başlıyım o zaman yapmaya
Duygudrl ayy darısı bana inşallah bu egzersizi yapayim bi
Ceycey1881 beni de haberdar et merak ediyorum seni
Ayvareceli yarin baslicam asko yapmaya ama benim korkum yaptıktan sonra kafasinin asagi dönüp ya geri dönmesi tekrar
Ceycey1881 sen yap doktor kontrolünde baş aşağı dönünce günde 1 defa doğuma kadar yap ben öyle yapıyorum doktprum dedi arada yap diye. Dönmüş çünkü ama tekrar dönmesin diye
Ayvareceli ay çok sağol canim, o zaman bende her gün mutlaka yapayim
Zararı yok sonuçta ne demek inşallah bi faydam olur mutlu olurum. Dene kontrolün ne zaman? Dönerse yaz bana merak ederim. Ben kontrole gitmeden sabah erkenden de yapıp 1 tur öyle gitmiştim
Ayvareceli tam 10 gün sonra kontrolüm , dediğin gibi kontrole gitmeden de yaparim hemde yazarim eğer döndüyse 35 haftalik suan
- Düzenlendi
Bana hiç bebeğin çoktan dönmüş olması lazım falanda demediler yani en son doktorumu değiştirdim @Ceycey1881 o dedi çoktan dönmüş olması gerekirdi bişey demediler mi sana dedi. Yoo dedim. Allah doktorunda iyisi ile karşılaştırsın. Sonra kendi telefonundan bu video gösterdi bunu 3 gün yap kontrole gel dedi. Yaparken dikkatli ol yanında birileri olsun biraz zor gibi düşmeyesin. Bende yaptım gittim şükür dönmüş benim 37. Haftamdı düşün döndü inşallah seninde döner
Ayvareceli banada tesadüfen devletde kaydin olsunbdediler diyr devlete gittim orada ki doktor başı dogum pozisyonu almis dedi ama 34 de ozele kendi doktoruma gittiğimde başı aşağıda olmamasina ragmen hic bir sey demedi ben kendim sorguluyorum yani. Kesinlikle doKtorunda hayırlısı
Ceycey1881 benmde 29+4 aklına estikçe dönüyo 2 3 kere döndü baş aşağıydı gene döndü bu akşm
Ceycey1881 inşallah haftam yaklaşıp doğmadına yakın inada bindirmez işi
neslsah-1 iste canim benim 35.haftadayim ama halen dönüyor karnımda bebek