Çok geçmiş olsun öncelikle pıhtılaşma her gebebikte çıkmayabiliyor o yüzden şehir hastanesine gidip ücretsiz şekilde genetik tarama testi yaptırmanızı öneririm bende ilk bebeğimi 11+4 kaybettim sonradan test yaptırdım ve iki genim de de pıhtılaşma çıktı şuan da tekrar hamileyim ve öğrendiğim andan itibaren hap ve iğne kullanıyorum işinizi riske atmayın derim 💖

Eceunverkanra ilk çocuğum Şuan 7 yaşında ve sağlıklı vaktinde doğmuştu. Sonra kalbi durdu. Sonraki gebeliğimde gelişim geriliği oldu ve kan pıhtılaşması çıktı bende. Şuan hem iğne hem hap kullanıyorum. Yani pıhtılaşma varken de sağlıklı doğumum oldu ama sonrakilerde hep sorun yaşadım Şuan 5. Gebeliğim (hayatta 2 evladım var)

Alone Bunu merak ediyordum cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin🙏🏻 Allah yavrulariniza saglikli upuzun omurler nasip etsin, diger evladiniza da saglikla kavusmayi nasip etsin. Ben de baktiracagim sanirim cunku ayni seyleri yasamak istemiyorum, ben kan pihtilasmasi varsa saglikli dogum olmayacagini dusunmustum ama demek ki oluyormus. Peki o dogumlarinizda herhangi bir kan sulandirici kullandiniz mi yoksa haberiniz yok muydu?

Bir test verin mutlaka, bende ilk gebeliğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. Ama doktorum aynı olduğu için ilk gebeliğin pıhtı kaynaklı sonlandığını biliyordu genetik test bile yapmadık sadece kan tahlilinden gördük pıhtılaşmayı hemen kan sulandırıcı iğneye başladım. 16.haftadayım hala kullanıyorum. Ben doktorumu şans olarak görüyorum önden önlem aldığı için, böyle bir şüpheniz varsa yeniden gebelik düşünmeden önce mutlaka bir test talep edin.

ykaya18 Benim dogumum eski evimin yakinlarinda bir hastanede olmustu doktorumdan cok memnundum ama sonra tasindik simdi baska doktora takipliydim. Yarin dogum doktoruma gidecegim ona soracagim mutlaka. Gittigim doktor da bi suphelenecek gibi oldu ama arada saglikli bir dogum var ihtimal vermiyorum dedi ama icimde suphe kaldi arastiracagim sagolun🙏🏻 Ayrica saglikla kucaginiza alin insallah bebeginizi tesekkur ediyorum cevabiniz icin🌺

Eceunverkanra benim bi tanıdığımda ilk gebeliğini sağlıklı bi şekilde doğurdu sonraki gebeliklerinde hep bebeklerinin kalbi durdu ve pıhtılaşma bozukluğu olduğu anlaşıldı.kan sulandırıcı iğne kullanıp diğer bebeklerini sağlıklı bi şekilde doğurdu

Feyzacnszoglu Cevabiniz icin cok tesekkur ederim🙏🏻 Doktorum da genetik test yapilmasini tavsiye etti ben de yaptiracagim belki boyle bir sorun olabilir diye cok yipratici oluyor cunku, sagolun🌺

Eceunverkanra benim kuzenimin de başıma geldi bu, oğlu oldu 10 yaşında şimdi tekrar çocuk düşünüyorlar 2 kere kürtaj oldu kalp durmasından dolayı doktor pıhtılaşma olabilir bir baktır demişti baktırdı mi bilmiyorum ama.

Eceunverkanra siz yinede genetik test yaptırın benimde ilk gebeliğimden oğlum var ikinci bebeğimi kaybettim pıhtılaşmadan bilmiyorduk.doktoruma sordum hatta öyle olsa ilk hamileliğimde de olmazmiydi diye her hamilelikte olmayabilir demişti şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum her gün insAllah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım sizde yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız insAllah🙏🏻

myangelson Cevabiniz icin cok tesekkur ederim🙏🏻 Ben de baktiracagim cunku cok yipratici bir surec tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum sagolun🌺

DenizBatus Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah evladinizi,saglikla mutlulukla
                  kavusun 🙏🏻 Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin, ben de baktiracagim mutlaka cunku cok yipratici bir surec tekrar yasamak istemem sagolun guzel dilekleriniz icin 🌺

Eceunverkanra benim ilk gebeliğim detaylı ultrasonda damarlarımda pıhtılaşma riski olduğu ortaya çıktı bebeğin gelişimi 2 gün önde gidiyordu 3 gün geriye düştü doktor pıhtılaşma olursa bebek beslenemez gelişemez kaybederiz dedi bunun için akşamları oksapar iğne sabahları ecopirin hap kullanıyorum su an 23. Haftadayız