Eceunverkanra DenizBatus Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah evladinizi,saglikla mutlulukla kavusun 🙏🏻 Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin, ben de baktiracagim mutlaka cunku cok yipratici bir surec tekrar yasamak istemem sagolun guzel dilekleriniz icin 🌺
Ecem16600 Eceunverkanra benim ilk gebeliğim detaylı ultrasonda damarlarımda pıhtılaşma riski olduğu ortaya çıktı bebeğin gelişimi 2 gün önde gidiyordu 3 gün geriye düştü doktor pıhtılaşma olursa bebek beslenemez gelişemez kaybederiz dedi bunun için akşamları oksapar iğne sabahları ecopirin hap kullanıyorum su an 23. Haftadayız
Eceunverkanra Ecem16600 Tesekkur ederim cevabiniz icin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🏻 Ben de randevu alacagim baktiracagim sagolun
Meryem_01 Eceunverkanra öncelikle başınız sagolsun Rabbım bir daha yaşatmasın bende ilk gebeligimde kalp atışı durunca hemen test yaptırdım ama özel de çünkü devlette 2 3 düşük sonrası bakıyorlar bence çok saçma illa o kadar acımı çekmesi lazım insanların. Bende hafif düzeyde çıktı doktorum hemen corasprin başlattı 33. Haftaya kadar kullanıyorum bir evladım var çok şükür şimdi bir daha hamileyim bakalım bu nasıl olacak. Şuan için güzel gidiyorum. Ama bir daha hamil4 kalırsanız doktorun corasprin başlatsin bir sakıncası yok benim arkadaşım ilk gebelikginde doktor kendisi ihtimale karşı başlatmış.
Eceunverkanra Meryem_01 Çok teşekkürler cevabınız için sagolun. Oğlum saglikli dogdugu icin ilk bebegimiz sagliksiz dollendi diye dusunmustuk 3.bebegimizin de kayipla sonuclanacagini ne doktorum ne biz dusunemedik ama ders oldu ben yine de tahlilleri yaptiracagim onlem amacli eger bir daha nasip olursa tahliller cikana kadar kan sulandirici iceyim mi diye sorarim doktoruma tabi bir daha ne zaman nasip olur bilinmez. Saglikla alin kucaginiza insallah