Merhaba kızlar, oncelikle bebeklerinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim🙏🏻 Ben ilk gebeligimde bebegimin 10.haftasinda kalp durmasindan dolayi kaybettim saglikli ilerlemiyordu, gelismiyordu. 2.gebeligimde cok sukur oglumu kucagima aldim su an 4 yasina girmek uzere. 3.bebegime hamileydim her sey cok yolundaydi kalp atislarini da duymustuk ama tesaduf eseri dun kalp atislarinin durdugunu ogrendik yine yikildim. Doktor kan pihtilasmasi mi var acaba diye bir sorguladi ama oglumda hicbir kan sulandirici kullanmadan dogurdugumu duyunca kan pihtilasmasi olsaydi o da olmazdi gibi konustu kafam karisti. Simdi yine kayip yasayinca acaba boyle bir sorunum mu var diye icime kurt dustu. Yarin ya da cuma gunu kurtaj olacagim. Arayi cok acmadan yeniden denemek istiyorum ama korkular,endiseler pesimi birakmiyor bir daha ayni seyi yasamaya hic gucum yok o nedenle arastirilmasini talep etmeli miyim? Bu sekilde bir sorun yasayan hic oldu mu? Sadece sagliksiz bir gebelikte olabilir tabi ama kan pihtilasmasi olup farkinda olmadan saglikli dogum yapabilen var mi aranizda?