zlemceylan Zarifokur evet bugün üstteki Allahtan son zamanda yakaladım bir önceki aldığım testler sanırım hatalı çıktı
zlemceylan Mihriimah valla insan nelerle uğraşıyor ya gerçekten yumurta çatlamıgor diye üzülüyordum 😕
zlemceylan Melike3506 yok canım ilk idrarla yaptığında lh seviyesi yüksek oluyor daha koyu çıkabilir senin daha var görünüyor 🥰
Melike3506 Mihriimah Amin Allah isteyen herkese versin 😇 insan kafayı yiyor bugün mü şu gün mü diye ben de yumurtlamıyorum diye mi düşünüyordum
Gamzebz Kızlar bende trendyolda 1.sırada olan testten aldım geldi bugün hatta yanlış mı o testler anlamadım şimdi innovita olan
zlemceylan Gamzebz canım bende ondan kullanıyordum ama bana gelen test sanırım yanlış rengi de farklıydı zaten sen bir dene ona göre bakarsın ❤️
zlemceylan Melike3506 daha var o zaman senin canım ağustos sonuna doğru da görebilirsin belli de olmaz gerçi değişebiliyor 🫠
Melike3506 zlemceylan bende ortalada doğru olcak diye düşünüyorum bakalım devam testlere şu pik günü görsem biraz daha rahatlıcam
Melike3506 Mihriimah acaba bu ay oldu mu diye hep tek çizgi görmek yıldırdı beni. Geçen ay 6 gün reglim gecikmişti oldu sandım 10 gün olsaydı kan vercektim ama yine hüsran sonuç 🙁
zlemceylan Zarifokur aynen aslında bilerek paylaşmak istedim test rengi böyle olanlarda hata olabilirse diye ❤️