BB_Queen yaaa canım yeni aldım eğer bu olmazsa ondan sipariş veririm bir sonraki ay olmadı teşekkür ederim ❤️

BB_Queen ben trendyolda yorumları çok okudum dediğiniz markaya da baktım ama yorumlarda testlerin bozuk çıktığını söyleyenler vardı o yüzden kullandığım markadan aldım tekrar. Bunlar biter de hamile olmazsam dediğiniz markayı da bir denerim teşekkür ederim ☺

zlemceylan bu ay reglim biter bitmez başladım test yapmaya ilk defa yapıyorum. Pazartesi koyulaşmıştı ben bugünlerde pik, görürüm sanıyordum tekrar silikleşmeye başladı forum olarakta atmıştım acaba yumurtlamıyorum diye bakalım testlere devam ediyorum

zlemceylan ben bir de yanlış yapnışım hep sabah ilk idrarla yapmıştım testleri dün öğrendim ilk idrarla yapılmadığknı bugün 5 te yaptım

Zarifokur evet bugün üstteki Allahtan son zamanda yakaladım bir önceki aldığım testler sanırım hatalı çıktı

Mihriimah valla insan nelerle uğraşıyor ya gerçekten yumurta çatlamıgor diye üzülüyordum 😕

Melike3506 yok canım ilk idrarla yaptığında lh seviyesi yüksek oluyor daha koyu çıkabilir senin daha var görünüyor 🥰

Mihriimah Amin Allah isteyen herkese versin 😇 insan kafayı yiyor bugün mü şu gün mü diye ben de yumurtlamıyorum diye mi düşünüyordum