zlemceylan Kızlar ben test yapıyordum biliyorsunuz. Bir türlü tam piki görememiştim. 12 ağustosta yeni aldığım test ile yaptım silik çıkmıştı. Birkaç gün daha silik çıktı tekrardan test sipariş verdim. Alttaki iki test aynı idrar ile yapıldı. Farka bakar mısınız.
Mihriimah zlemceylan ayy allahım sen bize sabır ver yarabbim 😅😅 rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursunda bunlarla uğraşmayalım artık🥹
zlemceylan Melike3506 aynı marka ama hatalı sanırım ve bende pik olmasını bekliyordum birinin rengi daha açık ama piki göstermiyor
Melike3506 zlemceylan trendyolda en çok satanlarda 1. Numara olan marka mı bu testler bende ondan kullanıyorum biraz koyulaştı gibi oldu ama ertesi güntekrar silikleşti pik olmadan dün tekrar aynı testen sipariş verdim
Ecemss16 zlemceylan laboquick daha garabti geliyor bana, gebelik testıde asla yanlış cıkmıodu. Bu arada pcos varmı sizde lh degeriniz hep 5 üstü sanırım silik halide bi tık koyu geldi bana ondan merk ettm 🫠
zlemceylan Melike3506 evet renk tonlaması farklı oldu. Biri pik gmsteriyor halbu ki belirtilerim de var yani akıntım var. Kasık bölgemde ağrı da var. Yani strese sokuyor insanı ister istemez nasıl değil falan diye.
zlemceylan Melike3506 evet canım bugün pik görünüyor kaç günden beri zaten ağrım var böyle kahverengi akıntım da var neden böyle oluyor falan diyordum.
Melike3506 zlemceylan adet döngünüznkaç gün sürüyor düzenli sizin o zaman tam ortasjnda pik görmüşsünüz
zlemceylan Melike3506 40-45 günde bir oluyorum yumurta sayım bir tık fazla olduğundan döngüm uzun oluyor
BB_Queen Kızlar Laboquick markasını öneriyorum. Ben onu kullandım, ilk defa kullanmıştım ve elhamdülillah hamile kaldım. İnşallah size de uğur getirir ♥️
zlemceylan BB_Queen yaaa canım yeni aldım eğer bu olmazsa ondan sipariş veririm bir sonraki ay olmadı teşekkür ederim ❤️
Melike3506 BB_Queen ben trendyolda yorumları çok okudum dediğiniz markaya da baktım ama yorumlarda testlerin bozuk çıktığını söyleyenler vardı o yüzden kullandığım markadan aldım tekrar. Bunlar biter de hamile olmazsam dediğiniz markayı da bir denerim teşekkür ederim ☺
Melike3506 zlemceylan bu ay reglim biter bitmez başladım test yapmaya ilk defa yapıyorum. Pazartesi koyulaşmıştı ben bugünlerde pik, görürüm sanıyordum tekrar silikleşmeye başladı forum olarakta atmıştım acaba yumurtlamıyorum diye bakalım testlere devam ediyorum
Melike3506 zlemceylan ben bir de yanlış yapnışım hep sabah ilk idrarla yapmıştım testleri dün öğrendim ilk idrarla yapılmadığknı bugün 5 te yaptım
zlemceylan Zarifokur evet bugün üstteki Allahtan son zamanda yakaladım bir önceki aldığım testler sanırım hatalı çıktı
zlemceylan Mihriimah valla insan nelerle uğraşıyor ya gerçekten yumurta çatlamıgor diye üzülüyordum 😕
Melike3506 Mihriimah Amin Allah isteyen herkese versin 😇 insan kafayı yiyor bugün mü şu gün mü diye ben de yumurtlamıyorum diye mi düşünüyordum
zlemceylan Melike3506 yok canım ilk idrarla yaptığında lh seviyesi yüksek oluyor daha koyu çıkabilir senin daha var görünüyor 🥰