• Doğum
  • Gebelik şekeri ile doğuranlar

Mavisevgim doğumdan 2 gün sonra ölçtüm yine yüksek çıktı ama şuan ölçmeye korkuyorum inşallah normale donmusumdur😂

@“Zynpgltknn” aynn çok fazla etkisi oluyo bende ölçmekten korkuyorum artık dikkat ediyorum die ama 6 gün daha dişimi sıkacağım sonra doğum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır 🥺🤲🏻

Lina- kuzum maşallah bu ne cesaret 😃 sekeri takmamayı başarmak da çok büyük bişey tebrik ederim

cLearQueen ilk başlarda diyet yaptığım halde düşmüyodu bende saldım napayım😅

Yesilnur
    Şekerden dolayı canım
    Şeker ile ilgili sorduğun için direk belirtmedim yorumda 😄

Benim ilk bebeğim 9 gün yoğunbakımda kaldı ıslak akciğer nedeniyle. Bu ben işte 1 ay önden gidiyor çok iri dedi doktor 32 haftada 2500 gr dı kilosu yaklaşık 5 kilo doğar diyor ama ne olcak bilmiyorum. Ama yüzde 90 yoğunbakıma girer dedi şekerim de çok kötü hep 200 lerde

Zynpgltknn size mesela ne dokunuyodu şeker yükseltmeyecek yiyeceklerden benm ailemdede full seker var kardeşim dahil anneminki gizli seker . Bndede gebelik sekeri çıktı bu sabah bir ısırık tost yedim canm istedi 146 ya fırladı hemen tokluk şekerim :/

Yesilnur
          Sezeryan demedi zaten şuan normal doğum ama 32′den sonra dönebilir sonrasını o zaman konuşuruz dedi bebek baş geliş durumda bunu bile bile sezeryan dese benimde soru işaretlerim olurdu sanırım ben anlatamadım 😁

Yesilnur
            Doğru canım direk yazdım anlaşılmamış olabilir hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize🌸🩷

neslsah-1 domates çok yuksetiyodu mesela patates pirinc pilavı yeşil mercimek bir de ekmek. Ben sabah peynir salatalık yumurta zeytin ve yeşillik yerdim ara öğün meyve ya da kuruyemiş akşam da en fazla 7-8 kaşık yemek tam doyamadan kalkardim yoğurt süt çok tükettim

Benim de bebeğim ilerde seyrediyor birazcık kafası da büyük dedi doktor sezaryen istiyorum o sebeple. Ama şekerimi ölçüyorum normal geliyor yüklemede de çıkmamıştı genetik olduğunu düşünmeye başladım eşim ve görümcem de iri doğmuşlar

Zynpgltknn benim domates hariç hepsi var ev yapımı komposto bile ysak makarna pilav wkmek esmer wkmek ye dedi ama onuda yiyemiyorm asırı yükseltiyo hemen aynı şeyler kefir yoğurt herşeyin peşinden yiceksin dedi doktor

Ebru0661 32. Haftamda kilosuna 2350 dediler ve iri dediler şeker takibi yapmamı söyledi iki hafta sonra gel dedi şimdi kontrolden çıktım ve kilosu 2649 açlık şekerim iki üç gün dışında hep 90 altındaydı ama gece yemelerim olduğundan söylememe rağmen gizli şeker olduğundan bahsetti ve diyete tabi tutup hiç şekerli şeyler yemiceksin dedi şükür bir problem görmedi ama iriliği devam ederse vajinal doğumun bebek ve benim için sıkıntı yaratacağını söyledi dikkat etmezsem zorunlu sezeryan olmak durumunda kalacağım.

Basak_gunes çok kilo almamış ne güzel benimde inşallah öyle olır pazartesi gideceğim kontrole. Sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza.