• Doğum
  • Gebelik şekeri ile doğuranlar

Yesilnur

1. Hafta doğum diyor doktorum şuan 28 haftalık olacağım detayını konuşmadık kızım baş geliş şuan ama döner diyor doktorum hayırlısı olsun

Yesilnur
    32 haftadan sonra bebekler dönüyormuş genellikle
    Zorunlu istekli diye ayrılıyormu bilmiyorum

kızlar diyet listelerinizi paylaşabilirmisiniz

Yesilnur ben 38+5de normal doğum yaptım şekerim hep yüksek çıkardı hiç düşmezdi 170 180 çıkardı , 39.haftada planlı sezaryen olcaktım ama bebeğim normal doğumla gelmek istedi çok şükür sağlıklı doğdu

Pellini
          bana arkadaşım atmıştı ama ben diyet yapamamıştım 😂

Lina- ay masallah♥️♥️ siz ünsilün kullandınız mı? Ve bebek doğduktan sonra yenidoğan ünitesine falan girmedi değil mi? Son olarak bebek önden gidiyor muydu? Suyunuz nasıldı?

Yesilnur yok hiç bişey kullanmadım insülin falan, bebeğim yanımdaydı hep küvöze falan girmedi 3445 gr 50 cm doğdu, 1 haftayı geçkin önde giderdi 24.haftada suyu sınırdaydı sonraki haftalar düzelmişti ama hep haftasından öndeydi kafası falan

Mavisevgim doğumdan 2 gün sonra ölçtüm yine yüksek çıktı ama şuan ölçmeye korkuyorum inşallah normale donmusumdur😂

@“Zynpgltknn” aynn çok fazla etkisi oluyo bende ölçmekten korkuyorum artık dikkat ediyorum die ama 6 gün daha dişimi sıkacağım sonra doğum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır 🥺🤲🏻