Yesilnur Gebelik şekeri olup sağlıklı doğum yapanlar yazabilir mi kaçıncı hafta doğdular nasıl doğdular?
Zynpgltknn Yesilnur ben varım çok sıkı bir diyet yaptım ama arada kacamaklarim oldu ve açlık şekerim hiçbir zaman 100 altına düşmedi. 38+1 de doğum yaptım çok şükür çok sağlıklı oğlum
Pembesarelle2 Yesilnur Hafta doğum diyor doktorum şuan 28 haftalık olacağım detayını konuşmadık kızım baş geliş şuan ama döner diyor doktorum hayırlısı olsun
Lina- Yesilnur ben 38+5de normal doğum yaptım şekerim hep yüksek çıkardı hiç düşmezdi 170 180 çıkardı , 39.haftada planlı sezaryen olcaktım ama bebeğim normal doğumla gelmek istedi çok şükür sağlıklı doğdu
Yesilnur Zynpgltknn masallah normal mi doğdu yoksa zorunlu sezaryen mi oldu? Doktorlar şekeri zorunlu sezaryenden sayıyorlar mı
neslsah-1 Zynpgltknn size mesela ne dokunuyodu şeker yükseltmeyecek yiyeceklerden benm ailemdede full seker var kardeşim dahil anneminki gizli seker . Bndede gebelik sekeri çıktı bu sabah bir ısırık tost yedim canm istedi 146 ya fırladı hemen tokluk şekerim :/
Zeynep_ikra80 @"Zynpgltknn"bu şeker cok manyak bişey ya benimkisi hiç yukselmicek yiyeceklerden yükseliyor doktorda gizli şeker olabilir dedi bebeğim iki hafta ilerde gidiyor ama ilk baslardan beri bu sekildi son bir ayda çıktı şeker de 🙄
Yesilnur Pembesarelle2 niye döner diyor? Sizin hastanede sezaryen zorunlu istekli diye ayrılıyor mu fiyat olarak
Pembesarelle2 Yesilnur 32 haftadan sonra bebekler dönüyormuş genellikle Zorunlu istekli diye ayrılıyormu bilmiyorum
Zynpgltknn Mavisevgim doğumdan 2 gün sonra ölçtüm yine yüksek çıktı ama şuan ölçmeye korkuyorum inşallah normale donmusumdur😂
Yesilnur Lina- ay masallah♥️♥️ siz ünsilün kullandınız mı? Ve bebek doğduktan sonra yenidoğan ünitesine falan girmedi değil mi? Son olarak bebek önden gidiyor muydu? Suyunuz nasıldı?
cLearQueen Lina- kuzum maşallah bu ne cesaret 😃 sekeri takmamayı başarmak da çok büyük bişey tebrik ederim
Pembesarelle2 Yesilnur Şekerden dolayı canım Şeker ile ilgili sorduğun için direk belirtmedim yorumda 😄
Lina- Yesilnur yok hiç bişey kullanmadım insülin falan, bebeğim yanımdaydı hep küvöze falan girmedi 3445 gr 50 cm doğdu, 1 haftayı geçkin önde giderdi 24.haftada suyu sınırdaydı sonraki haftalar düzelmişti ama hep haftasından öndeydi kafası falan