• Gebelik
  • Belden karına ağrı girmesi

35+1 haftalık hamileyim geceleri de sancım oluyor uyanıyorum geçiyor şimdiki ağrı belden girdi karnıma vuruyor ağrısı cuma günü ilk nst ve çatı muayenesi olacağım yalancı sancı mi anlayamadim ya

Simge22 dakika tut cnm ağrın kaç dakikada bir giriyor bak eğer düzensiz be bir süre sonra geçiyorsa yalancıdır ama düzenli giriyor ağrı artıyorsa normal doğum ağrısı adet ağrısı gibi başlar

Simge22 35+2 deyim bende ara ara oluyor ama geçiyorsa sıkıntı yapma bu zamanlarda rahim büyümeye devam ettiği için normal denmişti Nst de çıkar zaten 🤲🏼 sağlıkla gelsin minikler

hyena vallahi bıraz sürdü şimdi hafifledi ağrısı yalancıdır muhtemelen

merimiri evet canım ara ara oluyor sonra hafifliyor sağlıkla gelsinler inşallah

Simge22 Sancin geçiyorsa yalancıdır cnm ama düzenli olarak devam ediyorsa gerçektir

Simge22 yalancıdır gerçek sancı geçmez canım ağrısı git gide artar dediğim gibi ve misal 5 dakikada bir girer ağrı ve o süre düşmeye başlar 2 dk bir gibi

hyena yalancı sancıdır büyük ihtimalle cuma günü gideceğim doktora bakalım durum ne

Simge22 bende de aynı şey oluyor hastaneye gittim çatı muayenesi yapmadılar erkenmiş daha ne oluyor çatı muayene tam olarak ama açıklık var mı diye baktılar sordum hemşireye cevap vermedi

Fatmaa0031 kaçıncı haftadasın birde nasıl birşey sorup cevabını alamıyorsun söylemek zorunda devlet hastanesi ise çok afedersin biyerleri kalkıyor resmen hicbirseye tenezzül etmiyorlar çok rahat davranıyorlar hakları yk böyle bir şeye ama kimse de ses çıkarmıyor maalesef

Simge22 ever devlet hastanesi karnım çok sertleşiyordu acile gittim nst ye bağladılar sancım çıkmadı çok şükür sonra açıklık var mı diye bakacaz dedi baktı yok dedi normal herşey bu sabahta sanki şimdi sancılanıyorum regl sancısı gibi normal mi sizce ? Gece de akıntım olmuştu çok az affedersiniz sümük tarzında kahverengimsi bişydi sonra sarıya döndü

Fatmaa0031 Bazen çatı muayenesine girenlerde nişan gelmesi olabiliyor. Kaçıncı haftanızdasınız? Nişan olmasa bile normal akıntı da olabilir, sümüksü yapıda dediğiniz için öyle söyledim yanlış anlamayın korkutmak istemem ama son haftalardasınız olabiliyor yani başka doktora görünmenizi tavsiye ederim