• Gebelik
  • Belden karına ağrı girmesi

hyena yalancı sancıdır büyük ihtimalle cuma günü gideceğim doktora bakalım durum ne

Simge22 bende de aynı şey oluyor hastaneye gittim çatı muayenesi yapmadılar erkenmiş daha ne oluyor çatı muayene tam olarak ama açıklık var mı diye baktılar sordum hemşireye cevap vermedi

Fatmaa0031 kaçıncı haftadasın birde nasıl birşey sorup cevabını alamıyorsun söylemek zorunda devlet hastanesi ise çok afedersin biyerleri kalkıyor resmen hicbirseye tenezzül etmiyorlar çok rahat davranıyorlar hakları yk böyle bir şeye ama kimse de ses çıkarmıyor maalesef

Simge22 ever devlet hastanesi karnım çok sertleşiyordu acile gittim nst ye bağladılar sancım çıkmadı çok şükür sonra açıklık var mı diye bakacaz dedi baktı yok dedi normal herşey bu sabahta sanki şimdi sancılanıyorum regl sancısı gibi normal mi sizce ? Gece de akıntım olmuştu çok az affedersiniz sümük tarzında kahverengimsi bişydi sonra sarıya döndü

Fatmaa0031 Bazen çatı muayenesine girenlerde nişan gelmesi olabiliyor. Kaçıncı haftanızdasınız? Nişan olmasa bile normal akıntı da olabilir, sümüksü yapıda dediğiniz için öyle söyledim yanlış anlamayın korkutmak istemem ama son haftalardasınız olabiliyor yani başka doktora görünmenizi tavsiye ederim

Fatmaa0031 çatı muaynesinden sonra Nisan gelmesi oluyor gene de için rahat olsun istiyorsan doktora görün kuzum

Zeyyno_ belkide yarın randevum var gideceğim bakalım ne diyecek doktor 2 hafta sonrasına çağırmıştı

Simge22 Bnde sancimi bekliyorum bı an once doğsa kucağıma alsam sağlıkla 🥰🥰 son 9gun

Zeyyno_ yaaa çok az kalmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim