4. Kızımız
Anneadayiii Amin canim Allah razı olsun insan olmayanı istiyor herseyin hayırlısı Rabbım gönül mursdinizi versin inşallah
Ayshe-h 4 çocuk düşünemiyorum ama ben de yapsam hep erkek olacağına eminim 😅 ama bana 2 erkek yeter Allah kalanını isteyene nasip etsin. Ben bu defteri burada kapatıyorum 🙃
@"Ayshe-h"öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde 4 tane kızım var insanlar sürekli buda mi kız vs soylenirlerdi ama ben ve kocam hiç bundan rahatsız olmadık eşimde bana kızardı şu insanların soylentilerine kulak asma onlar bizim meleklerimiz derdi 4. kızıma geçen yıl doğum yaptım baska çocukta istemiyorduk aradan 5 ay geçti tekrardan hamile olduğumu öğrendim şimdi ise erkek rabbim herkesin gönlüne göre versin diyeceğim şu ki hiç takılma kız annesi olmak cidden mucize ötesi sağlıkla gelsin prenses 🌹✨☺️
Ayshe-h Su uzulmeleriniz bı bitmiyor. Evlat evlattır. Hayırlısı sağlıklısı olsun diyip geçin.
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah bebiş 🫶
Zeynep_ikra80 gerçekten öyle kızlarımız bizim için de çok farklı ozellikle babalari ile bağları çok farklı ama eşimde ben üzüldüm diye bana destek veriyor şuan önemli olN sağlıklı olması diyor hayırlısı diyor ama oda bir oğlu olsun istiyordu biliyorum heryseyin hayırlısı Mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler
poyrazin_annesi28 üzülmek değil de hani kendimi farklı bir hamilelik yasayinca kendimi öyle adapte etmisim ve oğlum.olsa eminim ki kızım olsun isteyecektim onyuzden olmayanı istedim sadece teşekkür ederim yorumunuz için
Booksandcats teşekkür ederim amin insaAllah hepimziin bebeği inşallah
Ay o kadar şanslısınız ki sağlıkla gelsin 🧿
@"Ayshe-h5. kesin erkek olucak güven bana 😂
Ayshe-h rabbim sağlık sıhhat versin inşallah en onemli o. Yumurtlama günü tek ilişki olunca erkek oluyomus oda mi yalan acaba😅
Zeynep_ikra80 ya harikasın ,sağlıkla kucağına al inşaallah. Kaç yaşındasın merak ettim ,hepsi normal dogummu🌼