Evet canım benim detaylı ultrasona perinatoloji bölümü bakmisti.

Nutellamm her yerde bakılmıyor. Mhrsden randevu alıyorsanız yazıyor zaten çoğunda detaylı ultrason yapılmamaktadır diye

Nutellamm kendi doktorun alan açıyor gidip sekreterlik ten randevu alabiliyorsun canim. Bulunduğum şehirde bu şekilde ve bakılıyor detaylı ultrasona. Ama öncesinde kendi kadın doğum uzmanının alan açması gerekir

Nutellamm Doktorunuza yeşil alan açmasını rica edin(Riskli gebelik diye giriyorlar, yoksa randevu vermezler) O detayliya bakilmamaktadir yazısina bakmayın, sonuçta zaten detayliya bakan en uzman kişi peritanolojidir. Benimde bakilmamaktadir diyordu. Haftalarında gittim hem ikili hem detayliya bakmıştı ve neredeys 1 saat bakti

Nutellamm ben manisa da oturuyorum canım 2 li ve detaylı ultrasona doktorum kendi ayarlanmıştı randevuyu

Ebrunn_trn millete cahil olmayın yazana kadar önce bi ne yazdığını oku düzgün yaz bilmemekte sorun yok sorun senin gibi kendini ilah sanan insanlar

Ebrunn_trn cahilikle ne alakası var çok şükür 2 üniversite mezunuyum sen usg yapılmıyor demelerine rağmen giden sen bu cahillik oluyor

Nutellamm Benim doktorum ona bakma sen gel demisti. Gittim zaten kaç haftaliksin diye soruyor yapıyorlar zaten. Detaylı için geldim diye söylerseniz bakar