Nutellamm kendi doktorun alan açıyor gidip sekreterlik ten randevu alabiliyorsun canim. Bulunduğum şehirde bu şekilde ve bakılıyor detaylı ultrasona. Ama öncesinde kendi kadın doğum uzmanının alan açması gerekir
Perinatoloji
Nutellamm çevre illere baksanız yakın yerlere?
Anneadayiii alan açtım çevre illere gitsem acaba randevu alabilir miyim
- Düzenlendi
Nutellamm Doktorunuza yeşil alan açmasını rica edin(Riskli gebelik diye giriyorlar, yoksa randevu vermezler) O detayliya bakilmamaktadir yazısina bakmayın, sonuçta zaten detayliya bakan en uzman kişi peritanolojidir. Benimde bakilmamaktadir diyordu. Haftalarında gittim hem ikili hem detayliya bakmıştı ve neredeys 1 saat bakti
Simasu14 ya randevuya gitsem mi acaba detaylı usg için geldim desem sorun yapar mı bilemedim
Nutellamm pertiloji zaten detaylı demek Allah aşkına bir Google yaz bu kadar cahil olmayın
Nutellamm öldürür doktor kesin
Ebrunn_trn millete cahil olmayın yazana kadar önce bi ne yazdığını oku düzgün yaz bilmemekte sorun yok sorun senin gibi kendini ilah sanan insanlar
TKumsall cahil sende sus
Ebrunn_trn havlama
Ebrunn_trn cahilikle ne alakası var çok şükür 2 üniversite mezunuyum sen usg yapılmıyor demelerine rağmen giden sen bu cahillik oluyor
Simasu14 ya çok teşekkür ederim ♥️
Nutellamm MHRS den ona göre arama yaparak randevu alabilirsin canım yolculuk vs sıkıntılı bir durumun yoksa bakarlar önemli olan iyi bir doktoru bulabilmen
Nutellamm bazıları bakmıyor ama riskli gebelik doktoru oluyor zaten perinatoloji.