Beybiik senamom_ ilk kızımda hümada ufuk beye gitmiştim çok memnun kalmıştım herseyine detaylı bakmisti tırnaklarına kadar iki hafta sonra yine ona gidicem ikinci kızım icin
Asya-asel Bende Kızılay’a aldım 27 Ağustos randevular dolar diye erken aldım bakalım bekliyorum inşallah güzel geçer yolundadır en uygunu o geldi bana da araştırdım doktoru da herkes memnun . Sadece fotoğraf veriyor mu onu merak ediyorum
Minikprensesim_ matmazelinbeybisi hayır gayet normal çok naif bir doktor . Asla bastırmadı . Sadece benim böbrek ve ciğerlerime de baktı son dk orada hafif bi baskı uyguladı .
Minikprensesim_ Alpmom__ net bi şekilde 3 resim var . Onu verdi ☺️ video da çektim telefonda serbestti . Verdiği resimler al çerçeveye koy öyle yani ☺️
Alpmom__ Minikprensesim_ Aradım şimdi de dönüş yapacaklar gün içerisinde 🥲 Tuncay Bey’e giderim diyordum ya fiyat olarak fazla geldi biraz . Burası uygunsa buraya gidelim
Minikprensesim_ Alpmom__ ısrarla ara aramıyorlar öyle dediklerine bakma sen 0352 221 0 222 dahili numarası ise 38111 bu şekilde ulaşım sağlaya bilirsin
Alpmom__ Minikprensesim_ inşallah . Verdiğiniz dahili numara sayesinde bağlandım hemen ve randevumu oluşturdum . Allah razı olsun 🌸🌸🌸
senamom_ Alpmom__ bende mehemt tayyara aldım tuncay özcana da çok iyi diyorlar ama ablamın hamileliğinde onu biraz korkutmuştu mehmet tayyarın fiyatı 3750 tuncay özcanınki de 5000₺
Alpmom__ senamom_ 22’de çağırdılar beni de tam karar veremedim ya hangisine gideceğime . Siz verebildiniz mi ?
senamom_ Yazmelegi_ memnun kaldınız mı bende ona gideceğim en çok tutulan doktorlar arasında mehmet bey vardı
Yazmelegi_ senamom_ ben memnun kaldım benden sonra arkadaşlarım da gitti herseyi açık açık anlatıyor ve birdaha hamile kalacak olursam yine ona giderim