Minikprensesim_ senamom_ merhaba 4 hafta önce Kızılay’a şerif beye gittim çok ama çok memnun kaldım . Size de tavsiye ederim. Hem Kayseri de suan için en uygunu . İlgili güleryüzlü , her detayı size fr gösteriyo .
Beybiik senamom_ ilk kızımda hümada ufuk beye gitmiştim çok memnun kalmıştım herseyine detaylı bakmisti tırnaklarına kadar iki hafta sonra yine ona gidicem ikinci kızım icin
senamom_ Alpmom__ bende mehemt tayyara aldım tuncay özcana da çok iyi diyorlar ama ablamın hamileliğinde onu biraz korkutmuştu mehmet tayyarın fiyatı 3750 tuncay özcanınki de 5000₺
Gamze_dn Alpmom__ 2500 canim iki hafta oncesi gittim 21. Haftamda yaptirdim .Karniniza hic baski uygulamiyor yuzeysel.gezdiriyor onda da zaten helsi gozukuyor .En sonda bobrek buyumen.falan varmi sana bakiyor onda biraz bastiriyor.gormesi icin.
Asya-asel Bende Kızılay’a aldım 27 Ağustos randevular dolar diye erken aldım bakalım bekliyorum inşallah güzel geçer yolundadır en uygunu o geldi bana da araştırdım doktoru da herkes memnun . Sadece fotoğraf veriyor mu onu merak ediyorum
Minikprensesim_ matmazelinbeybisi hayır gayet normal çok naif bir doktor . Asla bastırmadı . Sadece benim böbrek ve ciğerlerime de baktı son dk orada hafif bi baskı uyguladı .
Minikprensesim_ Alpmom__ net bi şekilde 3 resim var . Onu verdi ☺️ video da çektim telefonda serbestti . Verdiği resimler al çerçeveye koy öyle yani ☺️
Alpmom__ Minikprensesim_ Aradım şimdi de dönüş yapacaklar gün içerisinde 🥲 Tuncay Bey’e giderim diyordum ya fiyat olarak fazla geldi biraz . Burası uygunsa buraya gidelim
Minikprensesim_ Alpmom__ ısrarla ara aramıyorlar öyle dediklerine bakma sen 0352 221 0 222 dahili numarası ise 38111 bu şekilde ulaşım sağlaya bilirsin
Alpmom__ Minikprensesim_ inşallah . Verdiğiniz dahili numara sayesinde bağlandım hemen ve randevumu oluşturdum . Allah razı olsun 🌸🌸🌸