Yazgul_kurt22 32 haftaligim ikinci gebeliğim ilkinde de olduğu gibi bundada sırt ağrısı kasık ağrısı ve ayak ağrısı çekiyorum doktoruna başvur istersen çünkü bende bebek olması gerekenden daha asagidaydi sende her ihtimale karşı başvur magnezyum vitamin taksiveyesi verebilir sana doktorun
Doğum sancısı belden vururmu
@Esrahrz ya öylemi aslında.yarin randevum var ama geçmezse bugün gıdım
@Selothatun ama sadece bı tek kısma vuruyor olmazsa gidip goruneyim
Yazgul_kurt22 normal dogum yapmadm hic ama icerikleri okudum cohu kisi belden vurarak karina yayiliyor demislerdi
@Esrahrz aslında bende okumuştum ama korkuyorum bir hafta önden gidiyo ve suyu fazla
Maalesef belden giriyor ağrı
Yazgul_kurt22 karın altından başlayıp bel ağırlıklı oluyor bir acile gidin isterseniz
@zeynosileannis yok benimki sadece belden
Yazgul_kurt22 vurur benim önce belden başladı
Yazgul_kurt22 benim ilk gebeliğim belden vurdu bel ağrısıyla doktora gittim doğuma girdim bence bi doktora gidin
@Mucihe kaç haftalık doğum gerçekleşti nasıl bı agriydu ben adım atamiyorum
Yazgul_kurt22 doğum sancısı normalde belden vurur
Yazgul_kurt22 sen doktora git ben 37 de oldum doğumu bel ağrısıyla gittim bıcak saplanır gibiydi
@Mucihe ay benimde kemiğim ayrilmis gibi
Yazgul_kurt22 Ama şiddetliymiş herkeste değişir sancıne olur ne olmaz bir gidin
Yazgul_kurt22 Olabilir tabiiki benim belden ağrım vardı, bence siz bir acile gidin hemen korkutmak gibi olmasında.
Yazgul_kurt22 belden vuruyor hatta nst bağlanınca yatmaya tahammül bile edememiştim Bn
- Düzenlendi
Yazgul_kurt22 benim doğum sancım belden kasığa doğru vuruyodu
Yazgul_kurt22 benim bel ağrısıyla başlayıp kasıklarıma vurmuştu sancım. Sizin haftanız daha çok erken ihmal etmeyin bence
Yazgul_kurt22 erkekle bebeğin sancısı belden vuruyor diye biliyorum doktoruna görün muhakkak