Selothatun Yazgul_kurt22 benim bel ağrısıyla başlayıp kasıklarıma vurmuştu sancım. Sizin haftanız daha çok erken ihmal etmeyin bence
Fatma-ylmz Yazgul_kurt22 erkekle bebeğin sancısı belden vuruyor diye biliyorum doktoruna görün muhakkak
Yazgul_kurt22 @Selothatun o yüzden korkuyorum serkilaj var bide ama acilde sadece serum takip gönderdiler ama geçmedi özele gidicektim oda bugün kapaliydi
Selothatun Yazgul_kurt22 normal acil miydi kadın doğum acil mi? Normalde nst almaları gerekiyordu senden şaşırdım
sacmalamakizim Yazgul_kurt22 Ama bağlamaları lazım, siz birde başka hastaneye gidin derim hem geçmemiş sancınız, hemde bakmamışlar bile bir şey anlaşılmaz ki.
Yazgul_kurt22 @sacmalamakizim eşim olmazsa akşam bı daha gıdelim dedi özel hastane bugün kapaliydi şansıma yarın zaten randevum var bakalım nolcak
melike2700 Yazgul_kurt22 evet ilk gebeligimde belimden geldi sancı bilmedim takiii annem diyene kadar benimde sancılarım belimden geliyo dedi
Yazgul_kurt22 @sacmalamakizim inşallah yani en azından bı ciğer geliştirici yapmalarını bekledim erken doğum riskim var cunku
Yazgul_kurt22 @melike2700 aslında bu ikinci gebelik ama ilkinde böyle bişi başıma gelmedi 35+6 haftalıkken direk su gelişiyle doğuma gittim
Yazgul_kurt22 @melike2700 sağlıkla gelsinler ya yarın randevum var doktoruma spyliycrm gerekirse ciğer geliştirici yapsınlar onlem amacli