Yazgul_kurt22 31 haftalık hamileyim dün geceden geçmeyen bel sancım var şiddeti şu an dahada arttı normalmi yoksa doğum sancısı belden vururmu bilgisi olan varmi
Bendiyebiri_ Yazgul_kurt22 32 haftaligim ikinci gebeliğim ilkinde de olduğu gibi bundada sırt ağrısı kasık ağrısı ve ayak ağrısı çekiyorum doktoruna başvur istersen çünkü bende bebek olması gerekenden daha asagidaydi sende her ihtimale karşı başvur magnezyum vitamin taksiveyesi verebilir sana doktorun
Esrahrz Yazgul_kurt22 normal dogum yapmadm hic ama icerikleri okudum cohu kisi belden vurarak karina yayiliyor demislerdi
Selothatun Yazgul_kurt22 benim bel ağrısıyla başlayıp kasıklarıma vurmuştu sancım. Sizin haftanız daha çok erken ihmal etmeyin bence
Mucihe Yazgul_kurt22 benim ilk gebeliğim belden vurdu bel ağrısıyla doktora gittim doğuma girdim bence bi doktora gidin
Mucihe Yazgul_kurt22 sen doktora git ben 37 de oldum doğumu bel ağrısıyla gittim bıcak saplanır gibiydi
sacmalamakizim Yazgul_kurt22 Olabilir tabiiki benim belden ağrım vardı, bence siz bir acile gidin hemen korkutmak gibi olmasında.