Perinatoloji
Gizemiii devlete gidiyorsanız eğer detaylı için 1 ay sonraya falan randevu veriliyormuş genelde o sebepten demiştir
myangelson evet devlete gidiyorum ama Doktor’un kayıt açması gerekiyomuş açmadı demekki 1 değil 2 aya anca gidicem..
Gizemiii yeşil alan açmadan mi git demiş 🥲
myangelson evet pek anlamıyorum bu konulardan bana birşey açıcam fln dedi randevu al çikolata ye gel dedi
Gizemiii Allah Allah öyle dediyse açması lazım. Mhrsden denediniz değil mi perinatoloji randevusu almayı? Hangi ilde oturuyorsunuz? Benim gibi olmasın. Bana da doktor perinatolojiye alan açtı ama Tekirdağ’da perinatoloji olmadığı için poliklinikler kısmında perinatoloji çıkmıyordu bende açmadı sandım meğer açmış burada olmadığı için cikmiyormus. Çevre illerin hepsinde çıkıyor baktığımda
myangelson merhaba en son şehir hastanesinde var diye biliyordum oraya baktınızmı
Tgbashnn hayır yokmuş nasıl olmuyor anlamadım. Varsa bir üniversitede var bir de ozellerde. Açılan yeşil alan bütün hastaneleri kapsiyormus üniversite hariç. Hiçbirinde çıkmadı. Hatta buradan bir kız orada tanıdığı hemşire varmış ona sormuş yok demiş o da
myangelson Sivas da yaşıyorum mhrsden denedim olmuyor 182 aradım vermiyolar anlamadım
Gizemiii Sivas’ta devlette perinatoloji yok aynı benim başıma gelen gibi olmuş size de. Çevre illere bakın oralara gidin mecburen veya özele
myangelson doktor demekki çalıştığı hastaneyi bilmiyor😅 2 hafta sonra gidicem tekrar sorarım zaten devlette hiç bir iş yapılmıyor teşekkür ederim
Gizemiii bende de perinatolojiye yönlendirdi devlete veya şehir Hastanesi’ne gidersin diye bakıyorum bakıyorum yok alan açmadı sandım 182 aradım tekirdag şehrinde yok dedi. Çevre illere baktım oralarda çıkıyor 🤦🏻♀️ şimdi sizin için Sivas’a da baktım bana yeşil alan açık olduğu için orada da çıkmıyor perinatoloji bolumu olsaydı görürdüm 🥲
myangelson 182 aradığım da yok demedi ama doktorunuz kayıt oluşturmamış gibi birşey demişti bakalım hayırlısı olsun yine de herkes doktor olmuş iş yapıyor anlamadım inanınki😅
Gizemiii şimdi baktım tokat, Yozgat’ta çıkıyor perinatoloji. Dediğim gibi Sivas’ta gözükmüyor doktor yok sanirim. Üniversite hastanesine bir sorun olmazsa oralarda da olabiliyor
myangelson anladım 1buçuk sene önce acil gittim perinatoloji doktoru izinliymiş ve tek doktor varmış o derece düşünün yani onu da kaldırmışlar zaten riskli gebelik olmasa gidilmez başka şehirdekine nasıl gidelim o yolu çekelim
Tgbashnn ben anlamadım bu işten birşey herkes özele gidiyor herhalde riskli olanların 😅 bakalım umarım üniversitede olur da orasiyla devam ederim
myangelson bu gidişle bende özele gidicem artık devlette birşey yapılmıyor bu özeller olmasaydı nolurdu acaba saçmalık bence 😂
Gizemiii demekki doktor Kendi ultrason nunda kafasına takılan birşey gördü ondan git demiştir sıkıntı olup olmadığını peritonolog der burda kimse size birşey diyemez