yokusbebek 16 haftalıkken gidicem ı yüzden al demişti ama kayıt açması lazımmış alamadım randevu

Gizemiii merhaba, 11-14. gebelik haftalarında ense kalınlığı ve Down Sendromu taraması gibi sebeplerden; 18-23. haftaları arasında ise bebeğin vücudundaki anatomik problemlerin belirlenmesi için) perinatoloji uzmanlarının görmesi isteniyor. Benim anladığım kadarıyla sorun yoksa hamilelikte 20-21 ya da 22.haftada gidiyorlar. Benim de sebebini anlayamadıkları kanamalarım olduğu için 14.haftamda yönlendirmişti doktorum. Perinatologların cihazları daha kapsamlı olduğu için belki o farklı bir şey görür dedi. Bi de riskli gebelik uzmanı oldukları için yorum yapsın istemişdi. Sizin ki tamamen hamilelik sürecine uygunluktan yönlendirmiş olabilir 😌

Gizemiii detaylı ultrason için demiştir bir sıkıntı yok rutin hepimize yapıldı ☺️

myavocado şimdi tik tok da gördüm kadın riskli gebelikten dolayı göndermişlerdir fln yazmış aklım çıktı teşekkür ederim

Gizemiii devlete gidiyorsanız eğer detaylı için 1 ay sonraya falan randevu veriliyormuş genelde o sebepten demiştir

myangelson evet devlete gidiyorum ama Doktor’un kayıt açması gerekiyomuş açmadı demekki 1 değil 2 aya anca gidicem..

Gizemiii her gebenin gitmesi gereken yaptırması gereken bir muayne ve bölm canm endişelenme

Gizemiii Allah Allah öyle dediyse açması lazım. Mhrsden denediniz değil mi perinatoloji randevusu almayı? Hangi ilde oturuyorsunuz? Benim gibi olmasın. Bana da doktor perinatolojiye alan açtı ama Tekirdağ’da perinatoloji olmadığı için poliklinikler kısmında perinatoloji çıkmıyordu bende açmadı sandım meğer açmış burada olmadığı için cikmiyormus. Çevre illerin hepsinde çıkıyor baktığımda

Tgbashnn hayır yokmuş nasıl olmuyor anlamadım. Varsa bir üniversitede var bir de ozellerde. Açılan yeşil alan bütün hastaneleri kapsiyormus üniversite hariç. Hiçbirinde çıkmadı. Hatta buradan bir kız orada tanıdığı hemşire varmış ona sormuş yok demiş o da

Gizemiii Sivas’ta devlette perinatoloji yok aynı benim başıma gelen gibi olmuş size de. Çevre illere bakın oralara gidin mecburen veya özele

myangelson doktor demekki çalıştığı hastaneyi bilmiyor😅 2 hafta sonra gidicem tekrar sorarım zaten devlette hiç bir iş yapılmıyor teşekkür ederim

Gizemiii bende de perinatolojiye yönlendirdi devlete veya şehir Hastanesi’ne gidersin diye bakıyorum bakıyorum yok alan açmadı sandım 182 aradım tekirdag şehrinde yok dedi. Çevre illere baktım oralarda çıkıyor 🤦🏻‍♀️ şimdi sizin için Sivas’a da baktım bana yeşil alan açık olduğu için orada da çıkmıyor perinatoloji bolumu olsaydı görürdüm 🥲

myangelson 182 aradığım da yok demedi ama doktorunuz kayıt oluşturmamış gibi birşey demişti bakalım hayırlısı olsun yine de herkes doktor olmuş iş yapıyor anlamadım inanınki😅

Gizemiii şimdi baktım tokat, Yozgat’ta çıkıyor perinatoloji. Dediğim gibi Sivas’ta gözükmüyor doktor yok sanirim. Üniversite hastanesine bir sorun olmazsa oralarda da olabiliyor