Crnklcc Ecemesen benimde 12 temmuz cuma günü beta 637ydi henüz doktora gitmedim beta takibi yapıyorum sağlık ocağında
Ecemesen Crnklcc bende dün verdim 1578 di perşembe bidaha vericem sizin nasıl artış güzelmi belirtilerin neler
Crnklcc Ecemesen bugün kan verdim sonucu henüz çıkmadı. Ara ara regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bugün kasık ağrımda oldu. Henüz ultrason için gitmedim artışı takip ediyorum
Ecemesen Rumeysa_01 benım proğrama göre 4+3 ama değere göre doktor 5 dedi bugün ultrasonda gözükmedi normal mi acaba korktumda perşembe kan vericem artış varmı diye
Ecemesen Hmdylvc hayırlı olsun🧿 doktora gittinizmi acaba benımde programa göre 4+3 ama değere göre doktor 5 dedi ultrasonda gözükmedi kan vercem perşembe günü
123kruvasan Ecemesen benimde son adet tarihim 13 Temmuz adetim 10 gün gecikti ama testler negatif yarın veya öbürsügün kan vericem bende sadece sol göğüs hafif ağrıyor kasıklar da çok hafif sol göğsümün üstünde de damar var bilemiyorum
Ecemesen 123kruvasan bence yarın gidin verdin kan veya erken gebelik testi yapın kesin çıkar benım dün çıktı 2 çizgi
Ecemesen Rumeysa_01 hadiya ben dün öğrendim bugun randevu aldm doktora ama erken gitmişim işde gözükmedi ultrasonda