Ecemesen Meraba kızlar ben yeni katıldım aranıza dün bel ve kasık agrısıyla acile gidip kan verdim doktor 5 haftalıksınız dedi son adetim 13 temmuz benım gibi olan varmı aranızda
Dilekulgtt Ecemesen ay ne guzel canim allah saglikla kucagina almak nasip etsinn benim bat 12 temmuz testim pozitif persembe kan vereceğim bende 😍
Endoplazmik Ecemesen Merhaba canım benim de Adetim ilk günü en son 14 Temmuz ama ve tam 31 çıktı niye öyle farklı ki acaba:))
Ecemesen Dilekulgtt tesekkürler :) bende ilk test yapıp acile gittim 2 cizgi anında cıktı koyu şekilde betamda 1578 cıktı
Ecemesen Ftmmmm mide bulantınız varmı bende hiç yok sadece adet olcak gibi agrım bel ağrısı bide göğüs ağrısı var
Ecemesen Dilekulgtt Tesekkür ederim 🌸bugun gittim çok kucuk dedi ultrasonda gözükmedi 10 gün sonra gel dedi
Ftmmmm Ecemesen yok henüz bulantı olmadı. Bel ağrısı ben de de olmuştu azaldı biraz daha . Halsizlik daha ağır basıyor ben de
Ecemesen Dilekulgtt bide değer güzel mi haftama göre korkuyorum biraz bi sıkıntı cıkıcak artmıcak diye
Ecemesen Endoplazmik 2 günde bi artması gerekiyomus sağlık ocagına gidip kan vericem bakalım inş sağlıklıdır düzenli artar hayırlı olsun bu arada doktora gittiniz mi
Endoplazmik Ecemesen Ben endokrin için prolaklerime baktırıyordum o sırada öğrendim tesadüf gibi bir şey yani kendi doktoruma mail attım 3 gün sonra çıkan Beta HCG değerini bana mail olarak yolla demiş Ben de yarın mı versem cuma mı bilmiyorum