SM5534 amin inşallah siz herhangi bir tedavi uyguladiniz mi yoksa kendiliginden mi oldu

Lina_72 kendiliğimden kaldım hamile inşallah devam eder bende korkuyla yaşıyorum

SM5534 insallah rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizede insallah❤️

BuketErkan bilmiyorum esim kac defa doktora gitti sperm testiydi hormondu her türlü bakildi bir sorun yok dediler

Lina_72 amin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲

Lina_72 iğne yeterli gelmemiş olabilir dozu kişiden kişiye değişir günde 2 iğne yapan var dozları farklı ayarda kullanan var hem hap hem iğne kullanan var dozdan emin olursanız ancak ek incelemeye yönelin tavsiyem aynı genlerle bile farklı doz kullanan kişiler var mesela iğne yeterli mi diye faktör 10 testi yapıldı mı kullanım esnasında

halitefe yok öyle biseyden bahsetmediler kilodan kaynakli zayifim 4 luk yeter dediler

Lina_72 maalesef gebelikte kiloya göre ayarlanıyor bu iğneler pıhtı atan kişilerde günlük hayatta kiloya göre ayarlanıyor bazı doktorlar buna dikkat etmiyor aynı kiloda aynı genlerle farklı dozlara bile ihtiyacımız olabilir bunun içinde test yapılır dediğim gibi siz iyi tecrübede r perinatoloji uzmanına gidin ayrıca mthfr geninizde sorun varsa ek olarak gebelik öncesinden yüksek doz folik asit ve b12 kullanmanız gerekir en az 3 ay

halitefe bos gebelikten yeni kürtaj oldum iki hafta sonra kontrolüm var olmadi perinatoliji bölümüne bölüm acmasini isteyecm

Kedicik27 boş gebelikten yeni kürtaj oldum ilk adetten sonra rahim filmini cektirecm insallah