Tekrarlayan düşükler
BuketErkan bende cok yiprandim 2 yılda beş defa ayni sey basima geldi rabbim yardimcimiz olsn tekrarini yasatmasin insallah sorunun ne oldugu bulunursa en azindan ona göre tedavi yapilir belirsizlik insani bitiriyor
Lina_72 canım genetik testte kromozomlarınız temiz çıktı mı
Lina_72 benim eşimde varikosel vardı acaba ondan mı oluyo diyorum
- Düzenlendi
nisaaa5400 evt temiz cikti herhangi bir uyusmamazlik yok dediler
BuketErkan bilmiyorum esim kac defa doktora gitti sperm testiydi hormondu her türlü bakildi bir sorun yok dediler
- Düzenlendi
Lina_72 iğne yeterli gelmemiş olabilir dozu kişiden kişiye değişir günde 2 iğne yapan var dozları farklı ayarda kullanan var hem hap hem iğne kullanan var dozdan emin olursanız ancak ek incelemeye yönelin tavsiyem aynı genlerle bile farklı doz kullanan kişiler var mesela iğne yeterli mi diye faktör 10 testi yapıldı mı kullanım esnasında
Rahim filmi cektirin bence
Lina_72 maalesef gebelikte kiloya göre ayarlanıyor bu iğneler pıhtı atan kişilerde günlük hayatta kiloya göre ayarlanıyor bazı doktorlar buna dikkat etmiyor aynı kiloda aynı genlerle farklı dozlara bile ihtiyacımız olabilir bunun içinde test yapılır dediğim gibi siz iyi tecrübede r perinatoloji uzmanına gidin ayrıca mthfr geninizde sorun varsa ek olarak gebelik öncesinden yüksek doz folik asit ve b12 kullanmanız gerekir en az 3 ay