Mayisannesii sağlık sigortaniz detayli ultrasonu karsiliyormu ben karsilamiyor diye biliyorum da
Medipol Mega Detaylı Ultrason Hk (Başak Kaya)
Yarimay Çok teşekkür ederim umarım bende çok memnun kalırım ☺️
Eylul5961 tamamlayıcı olanlar karşılamıyor sanırım
Mayisannesii çok memnun kaldık aşırı bilgili kibar bi doktor 1 saate yakın sürdü zaten çok güzel baktı anlattı
Mayisannesii sağlık sigortası o doktorda geçmiyor. Yani benim iki kere farklı firmadan sigortam vardı ikisi de o doktoru karşılamıyor. Ona dikkatli baktınız mı.
elif475475 sigorta firmasıyla ayrı hastaneyle ayrı konuştum tamamlayıcı olan karşılamıyor ama benim özel sağlık sigortam karşılıyor diye söylediler ☺️
Egaa44 İnşallah bende çok memnun ayrılırım ☺️
- Düzenlendi
Mayisannesii a süpermiş neden bizim öyle değil ya muayene sanırım 5000 civarı o doktorda 😀 bu arada ben oğlumda da megada gidiyordum ama başak hanıma gitmeyip Ali ekize gitmiştim daha uygun fiyattı. Ama bu sefer ben de fiyat ne olursa olsun başak hanıma gideceğim. Herkes çok memnun kalmış
elif475475 benim sağlık sigortam hamilelikten önce vardı ve kapsamı daha geniş o nedenle olabilir ayrıca benim muayenede sınırsız ☺️ ben ilk bebeğimde Mahmut Güngör’e gitmiştim çok ilgiliydi çok uzun sürmüştü muayenesi 3200 tl fiyat aldım kendisinden ama bedava hakkım olunca bi denemek istiyorum 😅
Mayisannesii merhaba benimde haftaya randevum var Başak hanıma 6600₺ fiyat aldım ben inşallah memnun kalırız.Tamamlayıcı sağlık sigortam geçmiyormuş Anadolu sigorta benimki🙃
Mayisannesii merhaba hangi sigortayı yaptırdınız acaba ben de arayıştayım ama hiç bilgim yok bu konuda fiyatlar nasıl neleri kapsıyor ?
Mayisannesii cok memnun kaldım, hiçbir şeyi atlamıyor ve çok kibar biri
Melikesahn benimde haftaya çarşamba günü ☺️ kaç haftalıksınız?
ayse5487 ben kendim yaptırmadım o nedenle detayları ve fiyat kısmını hiç bilmiyorum 😕
Mortosba içime su serptiniz cevap veren herkes memnun kalmış inşallah bende memnun kalırım ☺️
Mayisannesii kalırsınız merak etmeyin.. hiçbir detayı atlamıyor küçücük bir yeri görmese not alıp devam ediyor bebeğin pozisyonuna göre tekrar tekrar kontrol ediyor gerçekten çok memnun kaldım ben..
Çok hareketli olduğu için 1 saat sürdü benim, eğer göremediği nokta olursa veya şüpheli bir durum bikac hafta sonra tekrar çağırıyor, atlamıyor
Mayisannesii şuan 22+4 gittiğimde 23+1 olucam🥰Randevuları çok dolu başak hanımın normalde daha erkene almak istemiştim bulamadım.Siz kaç haftalıksınız ?
Melikesahn 20+3 ☺️ haftaya 21+1 olacak erken mi acaba emin değilim 🫤
Mayisannesii ne kadar geç okadar iyi diyorlar aslında bebiş daha büyük oluyor🥰
Melikesahn Gidince doktor hanım yönlendirme yapar diye düşünüyorum erken derse bir iki hafta sonrasına randevu alırım ☺️