Mayisannesii şuan 22+4 gittiğimde 23+1 olucam🥰Randevuları çok dolu başak hanımın normalde daha erkene almak istemiştim bulamadım.Siz kaç haftalıksınız ?

Mayisannesii başak kaya. Ok tatlı bir doktor cok rahatlatıyor senii hiç endişelenirmiyır bende ona gitmiştim 4 sene önce :))

Harika biri, her bir detayı kontrol ediyor ve size de her detayı aktarıyor 1 saat civarında sürdü ve hiç es vermeden sürekli ne gördüğünü ne görmeyi bekledigini anlattı. Çok kibar biri aynı zamanda kesinlikle öneririm

Mayisannesii Bakarlar ya sıkıntı olma 18 haftada bile yaptıran oluyor 😅Çok heyecanlıyım çünkü tam olarak cinsiyeti öğrenemedik bir türlü göstermedi 😂Bu arada siz megadan mı takiplisiniz kadın doğumda

Mayisannesii merhaba detaylı ultrasondan çıktım direk size yazmak istedim 1 saat sürdü gerçekten anlatıldığından daha da iyiydi başak hoca okadar pozitif ve güzel bir şekilde inceledi ki tam 1 saat sürdü tekrar tekrar baktı beyinde en ufak noktalarına kadar baktı ve herşeyi anlattı kesinlikle memnun kalırsınız💓Allah böyle doktorların sayılarını arttırsın

Melikesahn Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için🥰 çok sevindim iyi geçtiğine darısı başıma inşallah çarşamba günü gideceğim heyecan dorukta ☺️

Mayisannesii benimde öyleydi odaya girer girmez rahatladım ama doktor hanım mükemmel biriydi gerçekten bayıldım okadar birebir ki sessiz çok naif birisi göz teması kuruyor inceliyor,kaydediyor bebiş bazı yerleri göstermedi hiç atlamadan kaydedip daha sonra tekrar bakıyor 🥰

Melikesahn Tek mi bakıyor yoksa eşleri de içeri alıyor mu bir de 3 yaşında oğlum var içeri alır mı merak ediyorum

Melikesahn Evet bugün sabah gittik çok memnun kaldım tekrar tekrar baktı ben sormadan tek tek anlattı çok şükür herşey yolunda görünüyormuş ☺️ bende gitmek isteyenlere tavsiye ederim ♥️