Arkadaşlar selam hamdolsun bugün hcg değerim 31 çıktı. 🥰Dostunex 74 olan prolaktini 13 e düşürmüş Allahin izniyle. Rabbım isteyen herkese versin. Hcg yi üniv hastanesinde gördüm sorum şu ki takibini sağlık ocağında yapacağım değerler çok değişir mi, kac olunca dr randevusu almalıyım😇
Dostinex ve pozitif hcg🥰
Evet değerler değişir sağlık ocağında iki gün arayla takip yap 3000 lere gelince gidip kesyi görürsün
ESRANUUR
1 tane düşük yaşamıştım ondan dolayi bir şeylere dikkat etmek istiyorum ama neye dikkat edeceğimi de unuttum :)
- Düzenlendi
Endoplazmik Canım riskin varsa progestan kullanmalısın doktoruna git şimdiden başla ben hamile kaldığımdan beri kullandım . Ağır işler yapma cinsellikten uzak dur. Yukardan bişeyler almamaya çalış bitkisel çaylar içme. Umarım bunu sağsalim alırsın🙏
Endoplazmik seni çok iyi anlıyorum benim de dusugum var gebeligimi öğrendiğimde kalp atışı duyana kadar hep telaş içindeydim merak etme strese girme en büyük zarar o folik asit kullan beslenmene dikkat et sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
ESRANUUR Çok teşekkür ederim canım ikincisinde sağlıklı aldın İnşallah kucağına değil mi
Endoplazmik maalesef alamadım 2 ay oluyor kaybedeli sen sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah 🌸
ESRANUUR İnşallah canım Darısı sana olsun Sağlıkla al kucağına inşallah daha çok yeniymiş 2-3 ay içinde haber alırsın inşallah
Endoplazmik teşekkür ederim hayırlısı 🌸