Arkadaşlar selam hamdolsun bugün hcg değerim 31 çıktı. 🥰Dostunex 74 olan prolaktini 13 e düşürmüş Allahin izniyle. Rabbım isteyen herkese versin. Hcg yi üniv hastanesinde gördüm sorum şu ki takibini sağlık ocağında yapacağım değerler çok değişir mi, kac olunca dr randevusu almalıyım😇

Endoplazmik Canım riskin varsa progestan kullanmalısın doktoruna git şimdiden başla ben hamile kaldığımdan beri kullandım . Ağır işler yapma cinsellikten uzak dur. Yukardan bişeyler almamaya çalış bitkisel çaylar içme. Umarım bunu sağsalim alırsın🙏

Endoplazmik seni çok iyi anlıyorum benim de dusugum var gebeligimi öğrendiğimde kalp atışı duyana kadar hep telaş içindeydim merak etme strese girme en büyük zarar o folik asit kullan beslenmene dikkat et sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

ESRANUUR Çok teşekkür ederim canım ikincisinde sağlıklı aldın İnşallah kucağına değil mi

ESRANUUR İnşallah canım Darısı sana olsun Sağlıkla al kucağına inşallah daha çok yeniymiş 2-3 ay içinde haber alırsın inşallah