__isazehra Salam . Bizdə 16+3 olduq bugün.Bu ikinci uşaqdır.Ilk uşaqda keysəriyyə olmusam.Aranizda Caspian hospitala gedən var?
Yildiz_20 -sovket- Salam ikinci hamileliğimdi 37 hefelik Qusarda dünyaya getmiremeyi düşünürem in şaa Allah öyrenmek istediydiniz şeyler varsa buyrun sual verin kömek edek
Zeynep299 -sovket- 31 həftəlik hamiləyəm doğuşa doğru yaxınlaşıram yavaş yavaş. Sezeryan olacaq inşallah
Zeynooooooo -sovket- azerbaycanli analar postunu goren kimi geldim orada yawamasamda mende azeriyem 3cu ovlafim normql dogumla dunyaaya geldi 2si orada 1i isvecde doguldu❤️ bufun hamile analara arzum inwallah ovladlarinizi sag salamat dunyaya getiresiniz inwallah
Melekmahmudova23- -sovket- salam men 18 hefte hamileyem 2 ci hamilelik inşallah kesrka 🥺🥺🙏🏻herkes sag salamat qurtarsin inşallah
Moon_Mom 26Mansura mene isə oğlan dediniz, 12heftesinde hekim 70%oglan dedi, amma son gedisimde tonus çıxdı deyə yeri dar idi tərpənə bilmədiyi üçün beli üstə uzanmışdı , hekim göre bilmədi təəssüf
Lamiaah 26Mansura salam,mene de baxa bilersiniz? 03.12.1997 Son menst 15 .06.2024 (mayalanma iyulda olub amma)
Emine_13 26Mansura salam mənə de etmişdiz hesablama oğlan düşür dediz hətta sizdən başka eletdiyim bütün hesablamalarda da oğlan gösterirdi ama keçen həftə də yoxlanışa getdim inanmrdm özüm de yenə soruşdm dedi qızdı gösterdi hətta rəngli görüntüdə .. Leyla Əliyeva var radioloq taniyarsz bəkə onun yanına gedirəm day inandım çox direşmirəm😂
Melekmahmudova23- Fatimeew menim saglamliqim normal doguşu desteklemir onun üçün yoxsa niyə kefmizden seçeyki kesrkani? Birinci uşaq kesrla olub normal dogumdan tecili kesrkaya alindm agliya agliya.