Zeynooooooo -sovket- azerbaycanli analar postunu goren kimi geldim orada yawamasamda mende azeriyem 3cu ovlafim normql dogumla dunyaaya geldi 2si orada 1i isvecde doguldu❤️ bufun hamile analara arzum inwallah ovladlarinizi sag salamat dunyaya getiresiniz inwallah
Melekmahmudova23- -sovket- salam men 18 hefte hamileyem 2 ci hamilelik inşallah kesrka 🥺🥺🙏🏻herkes sag salamat qurtarsin inşallah
Moon_Mom 26Mansura mene isə oğlan dediniz, 12heftesinde hekim 70%oglan dedi, amma son gedisimde tonus çıxdı deyə yeri dar idi tərpənə bilmədiyi üçün beli üstə uzanmışdı , hekim göre bilmədi təəssüf
Lamiaah 26Mansura salam,mene de baxa bilersiniz? 03.12.1997 Son menst 15 .06.2024 (mayalanma iyulda olub amma)
Emine_13 26Mansura salam mənə de etmişdiz hesablama oğlan düşür dediz hətta sizdən başka eletdiyim bütün hesablamalarda da oğlan gösterirdi ama keçen həftə də yoxlanışa getdim inanmrdm özüm de yenə soruşdm dedi qızdı gösterdi hətta rəngli görüntüdə .. Leyla Əliyeva var radioloq taniyarsz bəkə onun yanına gedirəm day inandım çox direşmirəm😂
Melekmahmudova23- Fatimeew menim saglamliqim normal doguşu desteklemir onun üçün yoxsa niyə kefmizden seçeyki kesrkani? Birinci uşaq kesrla olub normal dogumdan tecili kesrkaya alindm agliya agliya.
Alisa_ eylulmucizem_ Men de German Hospitala gedecem, bir iki şey maraqlidi mene😊 Birigün son analizlere gedecem sonra emeliyyat günü teyin olunacaq😊 siz necə heftedesiniz?
Melodimm Hvaa Əməliyat yaxşı keçdi ama key açılan da ağrılar oldu yalan yoxdu onuda həkimə deyirsiz ağrı kəsici iynə vurur keçir hamısı.Tebii istəmirsiz?
eylulmucizem_ Alisa_ 35+4dü amma çekisine göre 36+5di men de tebii isteyirem amma men paket analizi verdim 180 azn idi eger aylıq qan sidiyi vermemisizse saxlayın paket analizin içinde var. Hekiminiz kim olacaq?
Emine_13 -sovket- sağ salamat bitirək inşallah her birimiz.. məndə də 29.4 heftedi 2ci qızım olacağ inşallah..