qusel Şimdilik Darıca Farabi eğitim araştırmaya ve Ümraniye eğitim araştırmada perinatolojiye gidiyorum. Ancka önümüzdeki haftadan itibaren kızımın doğumunu yaptığım delta hospitala baslicam. Uzak diye mahsus bu haftalara bıraktım git gel zor olacak çünkü
Dilek_gzc_06 KubraKayhan valla bende özge hocadan cok memnunum iyki diyorum 🙏 hayirla gelsin kuzularimiz ❤️
DenizBatus Yenianne2558 masAllah az kalmış sizin ben daha 15deyim haftaya randevum var cinsiyeti ogrenicez inşallah ☺️ sağlıkla alın kucağıniza 🌸
Ada44 Esra34sultan ben Pendik Medical park Halide yüksele gidiyorum çok memnunum bir de Tarık hoca var aynı hastanede
ayse5487 Esma_0109 doğum paketi yok canım her gidişte veriyoruz muayene ücreti ekstra doğum için alıyor ücret
iremhzl tatlisbirkiz merhaba doktor ve dogum yeri arayisindayim memnun musunuz kacinci haftanizdasiniz kime gidiyorsunuz biraz bilgi verir misiniz
tatlisbirkiz iremhzl merhaba Hatice hanıma gidiyorum doktorum çok iyi muayenesi bilgilendirmesi ve en önemlisi numarasını veriyor herhangi bi şeyde ulaşılabilir olması.. normal doğum önceliği her zaman ben 31. Haftadayım şuan tavsiye ederim bi denemenizi 🌸
Rabiul iremhzl hastane değil kendi kliniği , evet çok memnunum. Yeri İstinye üni hastanesi karşısında rezidans ta
33kucukfasulye Esra34sultan merhaba Pendik Medical park Nilüfer Durmuş kesinlikle öneririm birde paracı biri değil samimi bir kadın