1Prens1Prenses53 iremhzl evet çok memnunum..şuan 24+1 haftalığım.ben ilk oğlumu da 2017 yılında Medipol esenler de doğurmuştum tabi farklı bir doktor vardı o zaman.ama şuan ki doktorum o zaman ki doktorumdan bin kat daha iyi.
Havvabektas Esra34sultan ben Kurtköy oturuyorum ama kartal Umut hastanesi gidiyorum Dr Fatih Birol çok memnunum
Rabiul iremhzl hastane değil kendi kliniği , evet çok memnunum. Yeri İstinye üni hastanesi karşısında rezidans ta
Melisa-2 Esra34sultan Merhaba ben kartal da oturuyorum özel Avicenna umut hastanesine gidiyorum başak istasyonun da doktorum baran hanım ve çok memenunum 🌸
Fatma3334 Suhedaksy ben ilk doğumu mu onda yaptım epudiral normal ikinci doğumum da yakın yine ondayım ama çok gebesi var çok yoğun ama ilgili yine de sezaryen 22 bindi dimi değişmedi
Endoplazmik Drfatma Canım sana bir şeyler soracağım her takibini orada mı yapıyorsun yoksa bir devlet Bir Deniz Hoca mı gidiyorsun Deniz Hoca numarasını veriyor mu yoksa mail ile mi iletişim kuruyorsun
Endoplazmik Drfatma Bir de mesela Kalp atışını duymaya Eşinle mi gittin izin veriyor mu içeri girmesine Deniz Hoca ücretli ya tetkikler de ücretli mi
Endoplazmik Drfatma Fatma Hanım merhaba Doktorum Salı sabah beklediğini yazmış bana hangi saatlerde yoğunluk azalıyor ve tam kaçta geliyor Hoca bilginiz var mı Ayrıca 4000-5.000′lerde sadece kese mi görünür sizce
41gulfem Masal_Aras nasıl geçti doğumunuz ve önceki süreç, bende ilerleyen zamanlarda oraya gitmeyi düşünüyorum. Tuba hanıma mı, umut hanıma mı gidiyordunuz :)
Masal_Aras 41gulfem Ben ilk günden beridir umut hanıma gidiyordum benim doğumum 6 cm açıklığa ulaşmıştı ve oğlum gelmek istemiyordu baya uğraşlar sonucunda normal olarak doğurdum bir kaç saat sonra da ayağa kalktım
Zeyybdk -momm ilk kızım açılma yok diye sezeryanla geldi o yüzden doktorum yaptı bundada öyle olur muhtemelen