Hosgeldiannelik arsveuras feyza hanım benim ama şehir dışından gidiyorum, hiç bir bilgi sahibi değilim 2. Doğumum olacak, doğumu nasıl diye merak ediyorum. Çok sık görüşemiyoruz şehir dışında olduğum için. O yüzden bilen vardır belki diye sorayım dedim
arsveuras Hosgeldiannelik bende hakkriden gidiyorum. Ben doktorumdan memnundum ama değiştirmeyi düşünüyorum bu gidişimde başkasına gideceğim sanırım
Minnos_23 Önce Sultangazi Medistanbul Hastanesine gidiyordum. Şimdi Liv Hospital Bahçeşehir Hastanesine gidiyorum 💫
TubaY- Lavin___ cumaya çatı muayenesi var normal doğum istiyorum bakalım çatıya ve bebeğin pozisyonuna göre ☺️35 haftalıkken falan belli olur doğum şekli hatta 32 de de yorum yapabilir baş aşağı falan diye pozisyon olarak ☺️
Hosgeldiannelik nur-can621 teşekkür ederim. İlk doğumumda dikişim biraz fazlaydı. Kısa sürede doğurdum sanırım o yüzden oldu. O yüzden bu kez endişeleniyim doktor konusunda, nasıl yaklaşıyorlar diye. Keselim doğurtalım bitsin şeklinde doğurtuldum ilk doğumumda da
Sohret21 eda_nur_46 kahramanmaraş tayim ama çocuk hastanesine mehmet mustafa eyol a gidiyorum siz hangi dr a gidiyorsunuz
nur-can621 1prenses1prensannesi__ lokman hekim hayat’ta kalıyor ilçeden geliyorsanız eğer erken gelmeye çalışın yoğunluk olduğu için çok beklersiniz yada önceden randevu alın. Rica ederim sağlıklı doğumunuz olur inşallah
nur-can621 Hosgeldiannelik Gayet iyiler korkmayın o konuda ebem çok iyiydi yanımda kaldı ilgilendi doktorum dikiş tarafı değildi ben yapamadım bebek riske girince mecburen kesi yapılıp dikiş oldu
mrvdrsn Esra34sultan Sultanbeyli saygı hastanesi ebru ağırdemir var Pendik’le mesafe ne kadar tam bilgim yok ama