Ecem16600 Ozlem_16 23 haftalığım çağdaş beye 16. Haftamda başladım şimdilik memnunum siz memnun musunuz
1prenses1prensannesi__ nur-can621 sizin önerdiğiniz bir doktor varmı doğumu muanesinden siz veya çevrenizden duyduğunuz doktor hakkınızı helal edin lütfen çok soru sordum ama gerçekten çok sıkıntı yaşadım tedirginim baya
nur-can621 1prenses1prensannesi__ en başından beri Feyza hanıma gittim tatlı biri yoğunluğu var ama yasemin hanım var o sezaryen tarafı biraz
-momm Lilamorr06 Emrah bey doç dr olduğu için 1850₺ sanırım muayene ücreti arayıp bilgi alabiliyosunuz telefondan doğumu da geçen hafta sordum 36bin dediler
1prenses1prensannesi__ nur-can621 Son bir sorum olacak hayat Hastanesi’nde mi Lokman hekim de mi Feyza hanım çok çok çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun gece gece çok soru sordum size
1Prens1Prenses53 Miskinim evet ben çok çok memnunum..sıcak kanlı,güler yüzlü,sorularınızı çekinmeden sorabileceğiniz,insanın içini açıklamalarıyla rahatlatan bir doktor..🌸
Petek35Ozcan İzmir medical park Yeni güncel doğum fiyatlarında bilgisi olan varmi Çünkü yeni gitmedim
esraserdar34 Esra34sultan Pendik Medipol Aytakın Hoca İstanbul’un en iyilerindendir nerelerden nerelerden geliyorlar muayene için. Bide ssvd yi destekliyor. İkinci gebeliğim ve yine onunlayım 💕
nur-can621 1prenses1prensannesi__ lokman hekim hayat’ta kalıyor ilçeden geliyorsanız eğer erken gelmeye çalışın yoğunluk olduğu için çok beklersiniz yada önceden randevu alın. Rica ederim sağlıklı doğumunuz olur inşallah