Ayvareceli Bende kese görünmediği için yaptırmıştım. Hiçbişey olmadı bende valla şükür. Zaten aradan bi iki gün geçti kese göründü
-av41 Ayvareceli Ayvareceli kaç hftalıkken alttan baktılar acaba , çünkü bende dün gittim , alttan baktırdım ama henüz kese göremedik , erken olabilir dedi , bekliyoruz
Kardelen120o Fhayaturkmz Ben yaptirdim keseyi ve kalp atısini alttan muaneyle bakmıstik ultrasonda gorememistik hic bi sıkinti olmadı şuan 36+5 haftaligiz
Aslanmom1 Fhayaturkmz Bana kalp atışına kadar iki kere alttan baktı bir kez de rahin ağzı uzunluğu ölçmek için baktı genelde rahim ağzı uzunluğu alttan ölçülüyor zaten. Yine ölçse yine alttan bakacak 5 aylığım
Aysu1307 İlla alttan baktıracaksın diye birşey yok bence bekle 7. Haftanda git direk kalbini duyarsın üstten bakılarak. Alttan şimdi o acıyı boşuna çekme derim.. ben öyle yaptım gayette pişman değilim yani
Serife3304 Fhayaturkmz hiçbir sıkıntısı yok iki gebeliğimde de alttan ultrasonla bakıldı herhangi bir sıkıntı yaşamadık
Missprincess Fhayaturkmz benim rahmim ters yani arkada o yüzden direkt deriden göremedi. Ama ilk gidişimde değil 2. Gidişimde başka doktordu. Kese var ama net göremiyorum alttan muayene etmem lazım dedi ve inan ki 2 cm bile sokmamıştır çubuğu. Ne ağrım oldu ne kanamam. Korkma bence bi sorun teşkil etmez
Fhayaturkmz Missprincess doktorum bugün bana da rahmimin yatık olduğunu söyledi. Beta hcg değerime göre karından görmemiz lazımdı diyip alttan baktı ve rahmimin yatık olduğunu söyledi
143i53 Ya zaten bi sıkıntı yoksa 2 haftada net görülür niye alttan bakttirayim acelesi yok diye düşünüyorum
Eda1254 Fhayaturkmz bende yapmistilar sizin gibi beş hafta dört gün valandı görünmedi kese alttan bakmıştı doktorum çok şükür bı sıkıntı olmadı olumsuz düşünmeyin
Minikuzucuk Fhayaturkmz ben yaptırdım sonuçta her ağızdan bir laf çıkıyor en iyisini doktorum bilir dedim ve hiçbirşey olmadı
denizleo09 Benim rahmim ters hep alttan muayene oldum 7.aya gireceğim daha yeni yeni normal ultrasonda bebeğim tam görünüyor. Hiçbir zamanda sıkıntı yaşamadım şimdi de doktor rahim ağzını ölçmek için alttan muayene yapıyor