Fhayaturkmz Kızlar selam. 5+5teyiz ve bugün ilk doktor kontrolüne gidicez. Kese görünmezse alttan muayene etmek isterse yaptırayım mı ? Çevremde sakın yaptırma diyen de var yaptır sıkıntı olmaz diyen de. Sizde ilk haftalarında alttan muayene yaptıran var mı?
myangelson Fhayaturkmz sağlıklı bir gebelikse bir sıkıntı olmuyor. 5+5 TE vajinal baktı bana da hiçbir sıkıntı yaşamadık
Aylaa123 Fhayaturkmz bende yaptırdım birşey olmuyor herkes doktorsan daha mı iyi biliyor zararlı birşey olsa zaten yapmazlar . Erken haftalarda alttan muayne daha iyi kanama alanı felan varsa yada herhangi birşey daha net görünüyor merak etmeyin
Fhayaturkmz Aylaa123 öyle tabi ilk gebeliğim olduğu için herkesten de bir ses çıkınca insan panikliyo
yokusbebek Fhayaturkmz Ben 6. haftada gittiğimde kalp atışı duyulmadı. Vajinal ultrasonla bakınca duyulmuştu. Herhangi bir sorun olmadı.
Aylaa123 Fhayaturkmz herkesi değil doktorunuzu dinleyin sadece millet çok bilip boş konusuyor insanı korkutmaktan başka birşey yapmıyolar boşverin siz onları
Sude55 Yaptırmaktan cekinmiyorsaniz yaptırabilirsiniz. Ben çok cekindigim için daha geç haftalarda gittim doktora direk karından bakildi
elif475475 Fhayaturkmz ilk 2 ay 4 kere alttan baktırdım kanan veya düşük riskinden dolayı. Bebeğim şu anda 14 haftalık ve sağlıklı ilerliyor. Alttan bakmak zararlı olsa doktorlar neden riske atsın ki
Kubrabsyg Fhayaturkmz çevreye mi güvenirsin doktora mı ? Kötü birşey olsa doktor zaten yapmaz. Lekelenme vs olabilir alt muayene sonrası bende 5 haftalıkken gittim hatta smear testi bile aldı birşey varsa baştan öğrenelim diye eve geldim 2 3 defa lekelenme oldu ki doktor söylemişti zaten sonra kesildi çok şükür birşey olmadı. Lütfen sende diğer kişilerde çevre baskını bırakın. Bebeğin zaten sağlıklı ise halter dahi kaldırsan birley olmaz 😌 doktoruna güven canım
ozlemprlk16 Fhayaturkmz ben 5 haftalikken bakmisti alttan Bi sıkıntı olmadı çok şükür 8 de çağırdı 8 de de alttan baktı 12 den sonra karından bakti
sltn2686 Fhayaturkmz bir şey olmaz yaptırabilirsin ama ben bilerek geç gittim karından baksın diye 7.haftada gittim