• Öneri
  • Çözger raporu dil gelisimi terapisti

Birminik1 bn duymustum ama hangisi oldunu bilmiyorum bu guvercin besleyenlerdenmi alicaz yumurtayi yoksa o kahverengili olanlar olurmu onu blmiyorum

Lütfen dil terapistine gidin. Gittiğinizi beğenmediyseniz araştırıp başka bir tane bulun. Bu durum genelde fiziksel kaynaklı olmuyor o yüzden çocuğun ağzı, dili ile ilgili verilen tavsiyeleri dikkate almayın. Bu durumda kreş de tamamen çözüm değildir, destek olur anca. İyi bir terapist bulun ve dediklerine uyun.

prens_prenses_annesi yigenim icin de rapor cikardik. Otizm. Aslinda yillarca cikarmadik rapor ilerde onune gelirse diye. Sonra bize cocugun pilot savcı vs olmazsa onune gelmez dediler. 18 yasindan sonra da rapor siliniyormus. Bizde cikardik raporu. Cunku artik para dayanmiyordu. Daha iyi oldu. Hem devlet oduyor. Hemde ekstra kendileri oduyor daha cok verim almis oluyorlar. Obur turlu beklle bekle zaman kaybi

prens_prenses_annesi çocugunuza biraz daha zaman verin ve farklı doktorada götürün tek bir terapistle yada doktorla kalmayın bence

prens_prenses_annesi oğlum 4 yaşına kadar pek konuşmadı arada cümle kuruyordu ama konuşmak istemiyordu ağlayarak ya da el hareketi ile gösteriyordu herşeyi 1 aydır yaz kurşuna gidiyor 4 yaş 4 aylık gayet iyi konuşuyor 3 4 ay gibi. Bir sürede konuşuyor her çocuk bir olmuyor ve o raporlar sonradan önüne çıkıp engelleyebilir iyi araştırın isterseniz

prens_prenses_annesi Davranışlarında farklılık gözlemliyor musunuz? Alıcı dili nasıl? Komut alımı, göz teması nasıl? Eğer bunlarda hiç sorun yok ise, yoğun destek ile ilerleme sağlayabilirsiniz. Çok faydalı sayfalar var bununla ilgili. Ekran maruziyeti nedir mesela ? Ekranı hemen kesin ve birebir ilgilenin.

littlemiddle diger dediklerinizin ne demek oldugunu anlamadim ama ekrani yeni yeni kestik komut kullaniyo cop at gotur al ver sofra kurar sofra kaldirir oyuncaklarini topla derim toplar istedigi bisy olursa parmak gostererek ister ismiyle seslendimde bakar ben mutfaktan seslensem ona mutfaga yanima kosa kosa gelir