- Düzenlendi
kizlar oglum 3 yasina yeni girdi fakat hala konusamiyo dil terapistiyle gorustum bana rapor cikartarak ucretsiz yarqrlanabilecegimi soylediler duzeldikten sonrq raporu geri sildire biliyomusum blginiz varmi bi sorunla karsilasirmiyim
kizlar oglum 3 yasina yeni girdi fakat hala konusamiyo dil terapistiyle gorustum bana rapor cikartarak ucretsiz yarqrlanabilecegimi soylediler duzeldikten sonrq raporu geri sildire biliyomusum blginiz varmi bi sorunla karsilasirmiyim
prens_prenses_annesi bence o raporlar geri sildirilmiyor genede kalıyor ilerde önüne de çıkabilir iyi araştırmanozda fayda var . Erkek kardeşim 3 bucuk yasına kadar konusamamıstı herşeyi anlıyor sadece konusmuyordu kaç tane doktora götürdüler bir doktor rapor çıkaralım dedi ailem kabul etmedi sonra farklı bir doktora gittiğimizde çocukta hiç bir sıkıntı olmadığı sadece kelimeleri hafızasına atmadığı ortaya çıktı kreşe gönderdik 15 20 gün geçmesen dili çözüşüp çatır çatır konusmaya başladı . Yasıtlarıyla zaman geçirmek onlarla birşeyler yapmak gerçekten gelişimine çok faydası var . Aynı şekilde ben lise zamanlarında anaokulunda staj yaparken bi kaç tane öğrencimizde vardı konusamayam çok kosa sürede konustular
Aylaa123 isademe gidiyo kres gbi orsida 2 hafta oldu ama degisiklik gormuyorum
prens_prenses_annesi dilinin altına güvercin yumurtası sürseniz ? Yan komşumuzun çocuğuna öyle yaptık ve konuşmaya başladı
Melek3675 guvercin duydumda hangi guvercin mesela o disardaki kahverengi kuslar yada muhabbet kusu yumurtasi olurmu acaba
Melek3675 bunu ilk defa duydum, benim oğlumda 2bucuk yaşında herşeyi anlıyor ama konuşmuyor
Birminik1 bn duymustum ama hangisi oldunu bilmiyorum bu guvercin besleyenlerdenmi alicaz yumurtayi yoksa o kahverengili olanlar olurmu onu blmiyorum
Lütfen dil terapistine gidin. Gittiğinizi beğenmediyseniz araştırıp başka bir tane bulun. Bu durum genelde fiziksel kaynaklı olmuyor o yüzden çocuğun ağzı, dili ile ilgili verilen tavsiyeleri dikkate almayın. Bu durumda kreş de tamamen çözüm değildir, destek olur anca. İyi bir terapist bulun ve dediklerine uyun.
littlemiddle maddi gucum yok cok pahali raporda hayatini etkilicekse cikaramam
prens_prenses_annesi normal bir güvercinin yumurtası işte marketlerde de satılıyor sanırsam inanarak yapın inşallah işe yarar
prens_prenses_annesi yigenim icin de rapor cikardik. Otizm. Aslinda yillarca cikarmadik rapor ilerde onune gelirse diye. Sonra bize cocugun pilot savcı vs olmazsa onune gelmez dediler. 18 yasindan sonra da rapor siliniyormus. Bizde cikardik raporu. Cunku artik para dayanmiyordu. Daha iyi oldu. Hem devlet oduyor. Hemde ekstra kendileri oduyor daha cok verim almis oluyorlar. Obur turlu beklle bekle zaman kaybi
prens_prenses_annesi çocugunuza biraz daha zaman verin ve farklı doktorada götürün tek bir terapistle yada doktorla kalmayın bence
Melek3675 markette bildircin yumurtasi vr
prens_prenses_annesi oğlum 4 yaşına kadar pek konuşmadı arada cümle kuruyordu ama konuşmak istemiyordu ağlayarak ya da el hareketi ile gösteriyordu herşeyi 1 aydır yaz kurşuna gidiyor 4 yaş 4 aylık gayet iyi konuşuyor 3 4 ay gibi. Bir sürede konuşuyor her çocuk bir olmuyor ve o raporlar sonradan önüne çıkıp engelleyebilir iyi araştırın isterseniz
prens_prenses_annesi Davranışlarında farklılık gözlemliyor musunuz? Alıcı dili nasıl? Komut alımı, göz teması nasıl? Eğer bunlarda hiç sorun yok ise, yoğun destek ile ilerleme sağlayabilirsiniz. Çok faydalı sayfalar var bununla ilgili. Ekran maruziyeti nedir mesela ? Ekranı hemen kesin ve birebir ilgilenin.
prens_prenses_annesi aaa evet doğru karıştırdım ben
littlemiddle diger dediklerinizin ne demek oldugunu anlamadim ama ekrani yeni yeni kestik komut kullaniyo cop at gotur al ver sofra kurar sofra kaldirir oyuncaklarini topla derim toplar istedigi bisy olursa parmak gostererek ister ismiyle seslendimde bakar ben mutfaktan seslensem ona mutfaga yanima kosa kosa gelir
prens_prenses_annesi sildirilmiyor