Sedadvc eozlem şimdiki kilonla nasıl oldun peki? İyi duruyor mu yoksa versem mi diyorsun? Benim de boyum 165 kilom 70 oldu. Biraz fazla oldu bu. 😂😂
eozlem Sedadvc çok minyon biriydim. Allah var cillop gibi kalçam oldu kuru göttüm eskiden 😂 Tek sorun gıdım çok çıktı. 50 kilo falan olsam çok güzel olacak doğum sonrası.
19Merve-nur Kubrabsyg bende onları yiyebiliyorum şeftali gaz yapıyor… İçim yanıyor zaten salatalikla gaz yapıyor ama en azından şu ihtiyacım ondan alıyorum
Sedadvc eozlem Benim de göğüslerim kadın göğsüne benzedi artık. 😂 Ergen memesinden çıktı çok şükür. İnşallah istediğin kiloda kalırsın. 🥰
elifrumeli twn_babymom 88 kilo hamile kaldım şuan 93 kiloyum 25 haftalık sizce ideal kilo almışmıydım😒🤛
Yenianne2558 elifrumeli bende 87 ile hamile kaldım şuan 37+5 92 kiloyum kilolu hamile kalanlar çok almıyor herhalde 🥹🤨
Mervecvk94 twn_babymom 34. Haftadayım 64 le başladım 76 yım 🥲 doktor dikkat et diyor ama edemiyorum 😭
111anonim111 twn_babymom ekstra bir şey yapmadım açıkcası doğumdan sonra gitti ama hala göbeğim ve kilolarım var hamilelikten önceki kiloma dönmedim henüz ☺️
tatlibebegim_ twn_babymom ben herşey yedim 12.haftada bulantım başladı 16. Haftaya kadar her gün kustum sonra düzeldim
Gebeanne45 tatlibebegim_ bende ne bulduysam yedim 25 kilo nasıl aldım hayret ediyorum size de bana da😂😂
Yefeannesi Çocuğum 52,5 hamile kaldım. 67 ile doğuma girdim. Şu an hamileyim. 57 ile hamile kaldım ve 64 kiloyum şuan. 26 haftalığım