Htchma1 Svl2109 bende 75 le hamile kaldım şuan 7 haftalığım ilk gebeliğimde 97 ile doğuma girdim umarım bunda bu kadar almam ya 🥲
Gebeanne45 tatlibebegim_ bende ne bulduysam yedim 25 kilo nasıl aldım hayret ediyorum size de bana da😂😂
tatlibebegim_ Gebeanne45 yaa bide beniö iç karnımda genişti karnım büyük değildi o kadar😂 ilk 3 ay 3 kg vermiştim onu almıştım geri o kadar
Ayshe-h melegim_0822 teşekkür ederim canım normalde diğer 3 hamilegimde ilk 3 ay kg almam ama 4. Aydan itibaren hızla kilo alırdım bunda hiç almamışım onlarda mide bulantim olduğu halde bunda ne bulanti ne ogurtu hiç de birseyim.olmadi ama hayırlısı bakalım
Fatmaa_D twn_babymom Bende 69 kilo ile hamile kaldım şu an 77 kiloyum 33+1 olduk sabırsızlıkla kizcemi bekliyorum☺️🌹
Gulcan1310 55 ile hamile kaldım şuan 33+6 dayız 62 kg olmuşum. Açıkçası kızım kilo almayacak diye korkuyorum sizce kaç kilo daha alırım
iremd-1798 twn_babymom 66 ile hamile kaldım 40+4 de doğum yaptım bu sürede 2 kilo aldım ve 68 ile doğuma girdim. Şuan da bebeğim 21 günlük ve ben 58 kiloya düştüm 🥹🥹🌸
Babyception twn_babymom 61le hamile kaldım 69 kiloyum 30.hafta🙈 mutfağın önünden geçsem yarıyor diyebiliriz 😂
Amanbedunya twn_babymom 80 ile başladık bugün 22+2 ve hâlâ 80 . İlk hamilelikte 56 ile başlayıp 84 ile doğuma gitmiştim 🥲 umarım bu kez az olur kilo alımı
111anonim111 Razismom doğumdan hemen sonra karnım giidnce kilolar da gitmişti ama hala eski kiloma dönemedim karnım var hala😄
BirAskMasali1323 twn_babymom 40 kiloyla hamile kaldım şuan 53 kiloyum doğuma 2 ay var 13 kilo aldım toplamda Haftamdayim