fatima29 twn_babymom 43 ile hamile kaldım şuan 70kiloyum.31.haftadayim.Doguma kadar 5kilo daha alırım gibi.En çok ben aldım herhalde.
Ozlemustunbas1 twn_babymom 69 la hamile kaldım sonradan mide bulantısı olduğu için 62 kadar düştüm yeni yeni kilo almaya başladım 67 kiloyum 3 ayım var inşallah fazla almmm
Mercan96 twn_babymom 35.haftamdayım 60 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Toplamda 10 kilo almışım doktorum çok iyi gidiyorsun az kilo almışsın dedi baya içim rahatladı benimde
burcutoo aysegulalatas bence çok güzel ilerlemişsiniz. Ben de 70 ile kaldım. Şimdi 15 hafta 71-72 arası gidip geliyorum. 80den aşağı doğursam okeyim 😂
GamzeeeYigittt 97 ile kaldım. İlk 3 ay 95 e düştüm. Şuan 97 yim yine. 21. Haftadayım. İnşallah çok almam🙈
111anonim111 Razismom doğumdan hemen sonra karnım giidnce kilolar da gitmişti ama hala eski kiloma dönemedim karnım var hala😄
111anonim111 twn_babymom ekstra bir şey yapmadım açıkcası doğumdan sonra gitti ama hala göbeğim ve kilolarım var hamilelikten önceki kiloma dönmedim henüz ☺️
AslIhaan 51 ile hamile kaldım 17. Haftadayız 52,5 şuan bakalım ilerleyen süreçte nasıl olacak 2. hamileliğim
twn_babymom AslIhaan a çok iyi ben daha 13 haftalığa kadar 5 kilo aldım inşallah sonlara doğru çok almam 🥲🥲 iştahım baya açık