Gzm34 twn_babymom 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65.5 kiloyum. 31+4 üm şuan. 7.5 kg almışım ama görünürde kilo almış gibi değilim karnıma gitti hep. 10 kg ile tamamlasam güzel olurdu bakalım :)
19Merve-nur Kubrabsyg bende 6 kilo verdim.. yemek yiyemiyorum ama üzülmüyorum da sad ve soğuk şeyler içmek istiyorum bir bardak suyu hup diye icmeyeli 2 ay oldu.. 11+4 :(
Kubrabsyg 19Merve-nur bende sadece patates haşlama şeftali muz bide salatalık soyup tuzlayıp yiyorum sende denemeye çalış en azından tok tutuyor 🥹
19Merve-nur Kubrabsyg bende onları yiyebiliyorum şeftali gaz yapıyor… İçim yanıyor zaten salatalikla gaz yapıyor ama en azından şu ihtiyacım ondan alıyorum
tatlibebegim_ Denizlerkadar normalde hende haftada 2 kilo alıyodum hamilelikte ne olduysa bişeyler oldu😂
Bilibon 80 kiloyla hamile kaldim ilk zamnlar cok bulantim kusmam vardi 77 i fln gordum simdi 83.5 lardayim 32. Hafta cok aman aman istahim yok eski halim gibi besleniyorum oglumda 20 kilo almistim
Tugbakomur twn_babymom 65 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ayımda 5 kilo verdim 60 a düştüm şu an 30 haftalık ve 66 kiloyum🫠
Htccndn twn_babymom 78 kiloyla hamile kaldım 75 kiloya düştüm 29+3 haftalığım geri 78 kiloya çıktım ☺️
BetulSahin5444 twn_babymom 72 ile kaldım hala aynı ama 5 haftaligiz kilolu hamile kalınca çok kilo alınmıyor galiba ben eski gebeliklerimde çok zayiftim ortalama 15 20 almıştım iki kızıma hamileyken
Akkdkxjdndbn kubranurleo 38 haftadayım bende, 63 ile başladım , 76 kiloyum. 13 kilo almışım. Umarım hemen veririz