58Vildan 18+3 gramajına kadar aynıyım 🙈 65.4 kaçamaklarım arada oluyor ama ertesi gün hemen daha ideal beslenip düzeltiyorum durumu
Htchma1 Svl2109 bende 75 le hamile kaldım şuan 7 haftalığım ilk gebeliğimde 97 ile doğuma girdim umarım bunda bu kadar almam ya 🥲
Miskinim twn_babymom ya çok merak ediyorum hamile kaldığımız kilo mu baz alınıyor yoksa mide bulantısından zayıflıyoruz ya omu baz alınıyor
Miskinim surmene-1967 koca karılık yapıyım mı sana 😅 sen yemezsen bebekte kilo almaz 3 kilo nedirr 😅😅🤣
Kubrabsyg twn_babymom 60 ile hamile kaldım suanda 54 düştüm 11+2 😌 ama 2 gündür iyiyim kilo almaya başlarımm İlk gebelikte toplam 9 kilo falan almıştım oda doğumdan hemen 2 güne eski kiloma dönmüştüm
19Merve-nur Kubrabsyg bende 6 kilo verdim.. yemek yiyemiyorum ama üzülmüyorum da sad ve soğuk şeyler içmek istiyorum bir bardak suyu hup diye icmeyeli 2 ay oldu.. 11+4 :(
Cansu-2600 twn_babymom 55 kilo ile hamile kaldım şuan 30+4 haftalığız güncel olarak 10 kilo aldım 65 kiloyum 1.56 boyum var 😏😏😏😏
Denizlerkadar tatlibebegim_ valla helal olsun ben hamile olduğumu öğrendiğim an kilo almaya başlıyorum 😂 normalde de asla kilo alamam 🤦🏻♀️😂
tatlibebegim_ Denizlerkadar normalde hende haftada 2 kilo alıyodum hamilelikte ne olduysa bişeyler oldu😂
12betul twn_babymom 62 ile gebe kaldım 17+4 şuan 65 im 3. Gebelik bakalım sona doğru ne olacak . Ama kendimi kilo konusunda kasmıyorum ya “an” ın tadını çıkarıyorum 🥰
19Merve-nur twn_babymom 63 ile hamile kaldım 11+4 57 kiloya düştüm yemek değil ama su bile icememek çok zorluyor içecekleri kafama dikmeyi hayal ediyorum oruç gibiyim..
RiRi22 twn_babymom 78 ile hamile kaldım. 1. Trimester da 74 e düştüm şuan 26 haftalık olduk 81 kilo 🌸