twn_babymom Merhaba kızlar öncelikle herkese sağlıklı gebelik geçirmesini diliyorum 🙏🏻 kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuana kadar kaç kilo aldınız.. 70 kilo ile hamile kaldım 75 oldum 13.haftam😇😇😇
twn_babymom twn_babymom bu arada ikiz gebelik belki o yüzden de fazla almış olabilirim diye düşünüyorum ama bilemedim ☺️😬
Denizlerkadar twn_babymom 51 kilo ile hamile kaldım 16.haftamdayım 55 kilo 🙈 ikinci gebeliğim ilkinde toplam 23 kilo almıştım 😂 bunda da göreceğim sanırım 🤷🏻♀️
Alisde Denizlerkadar yaa yinede cok iyi ilerlemissiniz bende 2. Hamilelik suan 12. Haftada +1 kilo ama gobegim ve vucudum hic oyle gostermiyo sanki +5 🤣🤣
hbzkurtt 111anonim111 biz tam olarak aynıyız😀 bende ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım şu an 57.5 kiloyum bakalım kapanış kaç olacak😀
Denizlerkadar Lina- valla helal olsun ben hamile olduğumu öğrendiğim an kilo almaya başlıyorum 😂 normalde de asla kilo alamam 🤦🏻♀️😂
twn_babymom Lina- nasıl oldu peki keşke bende daha fazla almasam ama benim iştahım baya açıl hiç kusma bulantı vs olmadı
Betty1234 84 ile hamile kaldim 79 kiloyum suan 10+4 … Daha önce dusuk yapinca bir anda 10 kilo aldim.Psikoloji olumsuz etkilendigi icin.Kiloma dikkat ederek hamileligimi geciricem ins
Akkdkxjdndbn kubranurleo 38 haftadayım bende, 63 ile başladım , 76 kiloyum. 13 kilo almışım. Umarım hemen veririz
Miskinim surmene-1967 koca karılık yapıyım mı sana 😅 sen yemezsen bebekte kilo almaz 3 kilo nedirr 😅😅🤣