Dunja
Tansiyonum iyi çıkıyor normalim hep 10 a 7 bugün de öyle çıktı
38. Haftada bebek hareketleri
- Düzenlendi
Sabah akşam kontrol etmeye çalışın. Eğer bir yükseliş olursa doktorunuza bildirin. Tabi yeri artık daraldığı için hareketlerde bir yavaşlama oluyor ama yine de muhakkak kontrollü olmak lazım. Mesela en son idrar tahlili ne zaman verdiniz. Bir enfeksiyon var mı? İdrarda koku vs.
Kız kardeşim hamileyken de sizin haftalarda bebeğin hareketlerde azalma olmuştu. Doktoruna gittiğimizde ilk olarak düzenli tansiyonuna bakılması gerektiğini söylemişti. Sonra enfeksiyon riskli kontrol edildi. Sonra nst bakıldı.
Ssevval233 benimki de asla durmuyor dün hatta bağırdım dur artık diye. Uyuyordur büyük ihtimal 2 gün önce bende korktum gittim nst ye uyuyormuş. Ama yeri de daraldı hareketi kısıtlı🥲
Dunja enfeksiyonum bir hafta önce vardı idrar da antibiyotik ve fitil kullandım bu bebeğin hareketlerini etkiler mi ? Akşam gidicem nts çektirmeye
Hulo2105
Keşke durmasa hareketsizliği tedirgin ediyor 🥲
Her bebek farklıdır mesela benimki de dün biraz haraketsizdi ama genel olarak çok hareketli bir bebek 39+3 hala hareket ediyor . Emfeksiyonla alakası yok hareket durumununun o etkilemiyor bende sürekli enfeksiyon tekrar etti sadece çok gribal enfeksiyon falan olduğunuzda etkileniyo
Ssevval233 enfeksiyonun hareketleri ile bir alakası olup olmadığını bilmiyorum. Sadece doktor onu sormuştu.
Bende oyleydim çok korkuyordum yeri kisitli ondan olabilir ama sen yinede takibi birakma canim
Hulo2105 benım de öyle aşırı hareketli geçen gece uykudan sıçradım korkuyla ne oluyo dedim hayret ediyorum gerçekten o kadar can yakıyor ki hareketleri🥹
Ssevval233 benimde 37,de hareketleri azalmaya başladı şuan 38+2 yim bende pazartesi gitim tansyonum çıktı ondandır dedi salı günü 24 saatlik idrar biriktir carsamba gel sorun olmasa sezeryana alırız dedi bebeğin haftasi da önde kafa 42 . Haftada dier olcumler 41 e uyumlu tansyonda olunca zorunlu sezeryan dedi Çarşamba günü gidip bakicam ne dicekler sende tansyonuna baktır önemliymiş son haftalar artiyomus gebelik zehirlenmesi yapiyomus
Ssevval233 bende 38+4 üm 2 gündür azalma var gibi ama hareketi var yine de. Perşembe doktora gideceğiz umarım herşey yolundadır hepimizin🙏🏻
Altunkaya_44 benim de hastanede hep yüksek çıkıyor tansiyonum eve gelip bakıyorum normal çıkıyor hep hastane heyacanından yükseliyor sanırım inşallah sıkıntısız kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Tugces09 inşallah canım
Ssevval233 benimde büyüğü normla küçük tansyonum yüksek çıkıyo evdede ölçüyorm şuan yarının korkusundan da olabilir yüksek çıkıyo yine
Altunkaya_44 küçük tansiyona dikkat et canım en sonki kontrolüm de doktor küçüğün yükselişi daha tehlikeli demişti
Ssevval233 ay etmez mi canım bi sabah etmedi yemek yedim etmedi aklım çıktı ağlaya ağlaya doktora gittim işte uyuyormuş aklım çıktı yeminle vursa bi dert vurmasa bi dert 🥹
Ssevval233 bende de öyle yarın doktora gidince sorucam eskiden içeride dans ederdi şimdi arada bir çok azz
Bu arada ben gittim kızlar doktora hareketleri maşallah çok güzel çıktı biraz sancım da vardı doktor normal doğum için muayene yaptı açıklığım 1,5 cm olmuş ama bebek biraz iri kilosu boyu kafa çevresi biraz zorlayabilir diyince korktum isteğe bağlı sezeryan istedim , yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah darısı tez zamanda istediğiniz vakitte ve en güzel şekilde sizin başınıza inşallah serüvenimin sonuna geldim çok duygusalım 🥹☺️😍