Bns1- kızlar bizde öyleydik 31 haftalık olduk ve burdaki doktorlar akşam 7 den sonra su içmemem gerektiğini söylediğinxen beri gece idrara 1 kere kalkar oldum. İsterseniz doktorunuza danışın rahatladım o konuda 🤗🤗

Bns1- bende aynı rahat 1 saat yatakta dönüyorum uyuyayım diye tam uyuyorum busefer tuvaletim geliyor uyanıyorum saate bakıyorum uyuyalı yarım saat olmuş ne sinir bozucu ya 😅 birde bazen gidiyorum o uyku sersemliğiyle 1 damla için ne sinir oluyorum halbuki sanki 10 litre su içmişimde patlıcak gibi oluyorum gidiyorum 1 damla 😅😅

Buse3555
      Ahahahhahahhahah son yazdığınıza bayıldım gerçekten de öyle normalde olsa saatlerce beklerim ama inanılmaz ağrı da oluyor 😀 bu arada ben daha 7+1 im siz baya bitirmiş sayılırsınız ağırlaşınca hiç düşünemiyorum bez falan bağlayayım bari 😀

Bns1- ya bide bizim 26. Haftadan beri kafası aşşağıda baskı yaptıkça 10 dk da bir bile tuvalete gidiyorum yeri geliyor 😅😅

Buse3555 zaten suyu az içtiğinizde baş agrısı yapar önemli olan o suyu gün içinde içip akşam saatine bırakmamak böylelikle idrar skıntısı kalmıyor.

Buse3555
          Ahahahah daha dünyaya gelmeden iş kesiyor 🐣❤️

Bns1- merhaba bende aynı dertten muzdaribim kısır döngüdeyim ve öyle bir iki damla için değil baya baya sanki saatlerce gitmemişim gibi maşallah sürekli susuz hissediyorum sürekli sıkışıyorum 3 litreyi geçiyor günde WC den çıkıp su içiyorum 😂

97-Mucize
            Ahahahahah en azından gidip de bir damla için kendinizi yormuyorsunuz 😀😀😀😀😀 hakkıyla işi bitiriyorsunuz biz boşa zahmet çekiyoruz ahahahh😀❤️

Bns1- 😂😂😂😂 ama hiç tam bitmiş hissiyatı olmuyor sanki içtiğim su anında hop aşağı iniyor anlamadım ve eskisi gibi tutma durumu da olmuyor ay bi beş dk tutayım desem zor tutuyorum

97-Mucize
                Evet gerçekten öyle oluyor kendimi çocuk gibi ya da yaşlanmış gibi hissediyorum 😀tutamayınca

Busra5354 bu durumu kendi başıma yaptım doktor tavsiyesi olmadan safça o yüzden suyum azaldı 32 haftadan bu yana su sıkıntısı çekiyorum bol bol içmeye başlayınca biraz da olsa düzeldi

Mervbeder bilemiyorum canım ben doktor tavsiyesi üzerine yaptım günlük 3 lt altı içmiyorum akşam 7 den sonra su içmiyorum ve 31 haftalık hamileyim suyumda bi sıkıntı yok herşeyim gayet normal. Dediğim gibi burda bu şekilde tavsiye edildi ve memnunum o yüzden doktorunuza danışabilirsiniz dedim.

Bns1- ay benim ilk ay öyleydi ya şimdi son aydayım şükür aşırı çok değil karpuz falan yersem ancak öyle 🥲 sadece aşırı sıkışıkmışım gibi oluyor kalkmaya üşeniyorum geçiyor 😅

@Bns1- 37.haftadan bildiriyorum sonuna kadar devam ediyor tuvalet ya ve evet bence de aşırı sinir bozucu uyuyup uyanmak bir yana dursun gobekle kalkmak da çok zor iki tur atıyorum etrafımda kalkıp gidene kadar 😂😂😂

Bns1- malesf benimde öyle ve eşimsiz memlkete gidecem nasıl tutacam merk ediyorm😬ucaktada yapmak istemem tabi

2mnnosanne123
                      Ahahhaha bizde araba ile yolculuk yapacağız yarım saatte bir ihtiyaç molası olacak galiba 😀

Bende de aynı durumlar uykumdan uyanıyorum çişim geldi diye gidiyorum bekle bekle bişey de gelmiyor 🤣 bebiş baş gelişe döndü iyice bastırıyor heralde artık kafası diye düşünüyorum daha 34+5iz 🙈